Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Gönül Dağı dizisi büyük bir özlemi gözler önüne serdi!

TRT1’in Gönül Dağı dizisi büyük bir özlemi gözler önüne serdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları TRT1 ekranında yayınlanan ve çok iyi reytingler alan Gönül Dağı dizisi oyuncuları da çok mutlu eden bir proje oldu. Eskişehir’in soğuk ikliminde şu dönemde çalışmak zor olsa da Gönül Dağı ekibi zorlu koşullara rağmen işlerini severek yapıyor.

Dizinin başrolünde yer alan Berk Atan ise setten fırsat bularak İstanbul’a geldi ve sevgilisi Selin Yağcıoğlu ile birlikte GQ Men Of The Year 2021 ödül törenine katıldı. Sevgilisi ile mutlu hali dikkat çeken Berk Atan, dizinin çok iyi gittiğini söyledi.

Berk Atan, “Hakikaten çok güzel gidiyoruz. 12-13 reytingler alıyoruz. Gün birinciliğini geçtik, hafta birinciliğini alıyoruz” diyerek gururlandıklarını ifade etti.

TRT1'in Gönül Dağı dizisi büyük bir özlemi gözler önüne serdi! 23

Dizinin hayranlarının sadakati sayesinde Gönül Dağı, bu sezonun en başarılı yapımı olarak öne çıkıyor. Seyircilerin gönlüne girdiklerini anlatan oyuncu şöyle konuştu:

“Bizim Gönül Dağı işi, hakikaten seyircinin gönlüne girdi. İç Anadolu’yu özlemiş insanlar. Herkes kendinden bir şey buluyor. Anadolu, bizim hepimizin hikayesi. O yüzden hepimizin hikayesini samimi bir şekilde aktarmaya çalışıyoruz. Demek ki yapabiliyoruz ki, başarıyı sağlıyoruz.”

2022 yılına küçük bir tatille başlayacağını belirten Berk Atan, 2021 yılının ise kendisi için hem iş hem de aşk anlamında iyi geçtiğini anlattı.

“Ben kazanan taraf oldum” diye konuşan Berk Atan, güzel bir yıl geçirdiğini ve yeni yılda da bunun devam etmesini istediğini belirtti.