Ana sayfa Dizi Haberleri Usta yönetmen Çağan Irmak yeni dizisinin hikayesini de yazacak!

Usta yönetmen Çağan Irmak yeni dizisinin hikayesini de yazacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en başarılı yönetmenlerinden biri Çağan Irmak. Bugüne kadar imzasını attığı her dizi ve film çok beğenilen yetenekli yönetmen yeni projesi için hazırlıklara başladı bile. Çağan Irmak yeni dizisinde sadece yönetmen değil, senarist olarak da karşımıza çıkacak.

Başarılı yönetmen Çağan Irmak, bugüne kadar Günaydın İstanbul Kardeş, Şaşıfelek Çıkmazı gibi çok başarılı dizilere imza attı. Dizi yönetmeni olarak en büyük patlamasını Asmalı Konak dizisiyle yaptı. 2002 yılında çekilen ve başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Özcan Deniz’in yer aldığı Asmalı Konak yayınlandığı dönem Türkiye’de büyük olay olmuş, ardından bir de filmi çekilmişti,

Çağan Irmak’ın yönettiği ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Yeşilçam dizisi ise halen BluTV’de devam ediyor. Müzikleri ve kostümleriyle izleyiciyi bambaşka bir dünyaya götüren Yeşilçam dizisi halen devam eden ikinci sezonun sonunda final yapacak.

Usta yönetmen Çağan Irmak yeni dizisinin hikayesini de yazacak! 7

Yeşilçam dizisinin çekimleri sona erdi. Yönetmen Çağan Irmak da yeni dizi projesi için start verdi. Ünlü yönetmenin yeni dizisinin adı Yaratılan olacak. Bu proje Çağan Irmak için çok önemli. Zira Irmak bu kez sadece yönetmen değil senarist olarak da karşımıza çıkacak.

Çağan Irmak’ın, Netflix için çekeceği yeni proje bir mini dizi olacak. 03 Medya yapımcılığında çekilecek dizinin senaryosu da Çağan Irmak tarafından kaleme alınıyor. Sekiz bölümden oluşacak dizinin oyuncu kadrosu henüz belli değil. Ancak oyuncu kadrosunun belirlenmesi için görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Her dizisinde izleyicinin kalbine dokunan duygusal hikayeleriyle dikkat çeken Çağan Irmak’ın bu projesinin de sıra dışı bir hikayeye sahip olduğu belirtiliyor.