Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in Gönül Dağı dizisinde bir aşk bu kadar mı yürek yakar!

TRT1’in Gönül Dağı dizisinde bir aşk bu kadar mı yürek yakar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Gönül Dağı, ilk 7 bölümlük performansı ile çok beğenildi. İyi reytingler de alan dizinin 12 Aralık akşamı 8. yeni bölümü yayınlanacak. Berk Atan ve Gülsim Ali’nin başrollerinde yer aldığı dizinin yan rollerinden birisini de Ferdi Sancar canlandırıyor.

Gönül Dağı dizisinde dolmuşçu Sefer olarak izlediğimiz oyuncu, başarılı performansı ile izleyicinin takdirini kazanan isimlerden birisi. Az sahnesi olsa da Sefer karakteri Gönül Dağı dizisinin tadı tuzu kıvamında… Sancar’ın dram sahnelerindeki başarısı da sosyal medyada birçok mesaj paylaşılmasına sebep oldu.

Oyuncu genelde komedi rolleri ile biliniyor. Ancak son dizisinde dramda da ne kadar iyi olduğunu göstermekte. Sevdiği kadına kavuşamayan ‘Dolmuşçu Sefer’ rolüyle seyirci karşısına çıkan Ferdi Sancar, sosyal medyada hayranlarından birçok mesaj aldı.

Zahide’nin 7. bölümde “Benim yüküm ağır, bunu kaldıramazsın” dediği sahnede duygusallık da bir hayli arttı. Sefer’in Zahide aşkı burada bitecek mi, yoksa tüm zorluklara katlanmayı seçip sevdasına kavuşacak mı?

Ecem Özkaya’nın canlandırdığı Zahide’ye vurgun olan Sefer’in yaşadığı aşk acısını etkileyici şekilde ekrana yansıtan Ferdi Sancar’a gönderilen mesajlardan bazıları şöyle:

* “Ben sizi Sefer karakteriyle tanıdım, keşke daha önce keşfedebilseydim. Harikasınız, yolunuz her daim açık olsun!”

* “Sefer’i izlerken ağlarken güldük, gülerken ağladık. Her ikisinde de gözümüzden yaş geldi.”

* “Sefer’in hikayesini dört gözle bekliyoruz. Ferdi Sancar muhteşem oynuyor.”

* “Sefer ağlıyor, ben ağlıyorum. Bu nasıl bir oyunculuk!”