Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Gönül Dağı dizisinde usta bir oyuncu için ayrılık ihtimali belirdi!

TRT1’in Gönül Dağı dizisinde usta bir oyuncu için ayrılık ihtimali belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı, Cumartesi akşamları farklı duygular yaşanması ile 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılına da çok iyi başlangıç yaptı. Dizinin reytingleri çift haneli oranlarda gerçekleşiyor ve bu sezonun en başarılı yapımı olduğu gerçeği de rakamlara yansıyor.

Gönül Dağı dizisinde 46 bölüm geride kaldı. 15 Ocak Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 47. yeni bölümde hem eğlenceli anlara şahitlik edeceksiniz hem büyük pişmanlık göreceksiniz hem de aşkın önünde hiçbir şeyin engel olamayacağı gerçeği ile yüzleşeceksiniz.

Diziye ikinci sezonda katılan İlyas karakterini Halil İbrahim Kalaylıoğlu canlandırıyor. Mezarcı İlyas olarak bilinen karakterin pişmanlığını yeni bölüm fragmanında görebilirsiniz. İlyas’ın yüzünden pişmanlık akıyor ve kızından da özür diliyor. İlyas’ın kızı Meryem karakterinde Buse Orcan da başarılı performansı ile göz doldurmaya devam ediyor.

Gönül Dağı dizisinde usta oyuncu Erdal Cindoruk’un canlandırdığı Ağıtçı Hüseyin karakteri ise yine eğlenceli anlarıyla izleyenleri gülümsetecek. Dilek ve Taner’in henüz bebek istememesinin yanı sıra Asuman ile Ramazan’ın aşkı da dizinin yeni bölümünde dikkat çekecek.

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde usta bir oyuncu için ayrılık ihtimali belirdi! 3

Asuman ve Ramazan’ın kaçma girişimi ve sonrasında Münir beyin onlara evlenmeleri için izni vermemesi hikayenin gerilimli anlarını oluşturdu. 47. yeni bölümde ise Asuman, babasına karşı duruyor ama Münir Bey rahatsızlanıyor.

“Ben ölmeden bu adam evimize damat olarak giremez” diyen Münir karakteri bir anda yere yığılıyor. Ege Aydan’ın canlandırdığı Münir karakterine ne olacak? Dizide yoksa yeni bir ayrılık mı var?

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde usta bir oyuncu için ayrılık ihtimali belirdi! 4

Gönül Dağı’nın 47. bölümden 2. fragmanını izleyenler çok endişeli ve Ege Aydan’ın ayrılma ihtimali fragmanda ortaya konuldu. Tabii ki senaristler böyle önemli bir karakterden kolay kolay vazgeçmeyecektir diye de bir düşünce var.