Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Gönül Dağı dizisinde yine mi ayrılık var!

TRT1’in Gönül Dağı dizisinde yine mi ayrılık var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelen Gönül Dağı dizisi ikinci sezonuna başarıyla devam ediyor. 35. bölümü tüm kategorilerde reyting birinciliği elde eden dizinin geçen sezonki güçlü reytinglere doğru çıkışta olduğunu belirtebiliriz.

Gülsim Ali İlhan ile Berk Atan ikilisi de başrole çok yakıştı ve güçlü uyumları ile izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Hikayede ise Dilek ve Taner’in bir türlü kavuşamaması, önlerine sürekli engel çıkması ve ayrılık ile kavuşma arasında gidip gelmeleri izleyicileri rahatsız etmeye başladı.

Küçüklüğünden itibaren Dilek’e aşık olan Taner, aşkını buldu ama kavuşmaları hiç kolay olmayacak. Dizinin 36. yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı. 16 Ekim Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Taner ile annesi Halime’nin arası Dilek yüzünden yine geriliyor.

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde yine mi ayrılık var! 7

Halime; eşini genç yaşta kaybetmesine rağmen çocuklarına hem annelik hem babalık yapan, çalışmaktan yorulmayan güçlü bir Anadolu kadınıdır. Sadece ailesinin değil, komşularının, tüm kasabanın sözüne değer verdiği Halime oğlunun mutluluğuna engel olduğu için izleyiciler tarafından sevilmeyen bir karaktere dönüştü.

Şebnem Dilligil, “Halime, tam bir Osmanlı kadını, zaman içinde farklı yaklaşımlarını da göreceğiz. Daha bizden, daha bildiğimiz bir karakter olduğu için onu çok sevdim” diye konuştu. Oyuncunun başarılı performansı göz dolduruyor ama senaristlerin Halime’yi getirdi nokta izleyicileri rahatsız ediyor.

Ulviye Karaca’nın canlandırdığı Gülsüm hanım da Dilek’i çok üzüyor ve iki aşık yeniden ayrılık günleri yaşayacak. Dilek ve Taner’in ayrılıklarından artık bunalan izleyici, “Yine mi ayrılacaklar” diye sitemde bulunuyor… Gönül Dağı dizisinin 36. bölümünde Taner ve Dilek’in aşkın önünde hiçbir şeyin engel olamayacağını göstermeleri bekleniyor.

Taner bir yanda annesine isyan ediyor. Dilek diğer yanda gözyaşı döküyor. Gönül Dağı dizisinde Dilek’in ilçeden ayrılması ise Taner’in yüreğini yine üzecek. İşte 16 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak olan 36. yeni bölümden ilk fragman: