Ana sayfa Sosyal Medya TRT1’in Gönül Dağı dizisinden ayrıldı, Star TV’nin yeni dizisine katıldı!

TRT1’in Gönül Dağı dizisinden ayrıldı, Star TV’nin yeni dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi etkili hikayesi ve dikkat çeken oyuncu kadrosu ile izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor. Dizide yer alan isimlerden birisi de Fadime karakterini canlandıran Cemre Melis Çınar oldu…

13 Mayıs 1991 yılında Ankara’da dünyaya gelen Cemre Melis Çınar, 2014 yılından bu yana dizilerde yer alıyor… İlk olarak Elif isimli yapımda Arzu karakteri ile izlediğimiz oyuncu, sonrasında birbiri ardına projelerde tecrübesini artırdı.

Yaralı Kuşlar, Kırmızı Oda, Kefaret ve Gönül Dağı dizileri oyuncu adına çok iyi çıkışlar yaptığı projeler olarak dikkatleri çekiyor. Özellikle Kırmızı Oda dizisindeki Süreyya karakteri ile izleyicileri derinden etkileyen oyuncu, sadece 9 bölüm rol almış olmasına rağmen akılda kalıcı oldu.

Hem yetenekleri hem de güzelliği ile kısa sürede kendisini gösteren Cemre Melis Çınar, en son Gönül Dağı dizisinin ilk sezonunda Fadime karakterinde yer aldı. Oyuncu şimdilerde ise yeni bir dizinin heyecanını yaşıyor.

TRT1'in Gönül Dağı dizisinden ayrıldı, Star TV'nin yeni dizisine katıldı! 7

Star TV ekranında yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olarak öne çıkartılan Kaderimin Oyunu dizisinde genç oyuncuyu da izleyeceksiniz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cemre Melis Çınar, NGM Medya ile anlaşma yaptı.

Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak ile birlikte Kaderimin Oyunu dizisinin kadrosuna katılan Cemre Melis Çınar, Meral isimli karakteri canlandıracak.

Dizinin çekimleri başladı, ayrıca Meriç Aral, Kaan Çakır ve Esra Dermancıoğlu da ekibe yeni katılan isimler oldu.