Ana sayfa Sosyal Medya Jet Sosyete’den sonra Hasibe Eren geri dönüyor!

Jet Sosyete’den sonra Hasibe Eren geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1975 doğumlu olan ünlü oyuncu Hasibe Eren, yer aldığı projelerle etkili oyunculuk yeteneklerini gösteren ünlü bir isim… 1996 yılında Şaşıfelek Çıkmazı isimli dizideki Nursim karakteri ile başladığı oyunculuk yolculuğunda hem sinema hem de dizi alanında birçok yapımda onu görmeniz mümkündür.

Avrupa Yakası isimli Gülse Birsel imzalı dizide Makbule karakteri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve akıllarda da bu rolle yer alan Hasibe Eren, şimdi yeni bir dizi için görüşme halinde…

Yalan Dünya ve Jet Sosyete isimli diğer Gülse Birsel dizilerinin de başrolünde gördüğümüz Hasibe Eren, uzun süredir setlerde yer almıyor… Bir dönem Türk Malı isimli dizide de izlediğimiz oyuncu, en son Sen Ben Lenin isimli sinema filmi için setlerde yer almıştı.

Ünlü oyuncuya ABD’de çok tartışma yaratan Your Honner isimli dizinin yerli uyarlaması olan Hakim’den teklif gitti. Hasibe Eren’in yanı sıra Haluk Bilginer ve Ebru Özkan ile de görüşmeler devam ediyor.

Hakim olan bir babanın oğlunu kurtarmak amacıyla ortaya koyduğu büyük mücadeleyi anlatan Hakim dizisi için titiz bir hazırlık süreci yürütülüyor.

Oyuncu arayışları devam eden dizinin yapımcısı ise Savaşçı’yı da izleyicilere kazandıran Limon Film oldu.