Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisinden iki güzel sürpriz!

TRT1’in Masumlar Apartmanı dizisinden iki güzel sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 47. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizide iki önemli sürpriz izleyicileri şaşırtacak.

Bu sürprizlerden ilki Aslıhan Gürbüz olacak. Han’ın eski sevgilisi Ceylan hikayeye güçlü bir şekilde giriş yapacak. Daha önce diziyi izlediğini ve çok beğendiğini söyleyen oyuncunun ekibe katılması da güzel bir tesadüf oldu. Aslıhan Gürbüz dizinin fanı olduğunu daha önce instagram hesabından paylaşmıştı. Oyuncu hikayesini çok iyi bildiği ve en başından bu yana takip ettiği diziye iyi uyum sağlayacaktır.

TRT1'in Masumlar Apartmanı dizisinden iki güzel sürpriz! 8

Aslıhan Gürbüz’ün sürpriz yapacağı 47. yeni bölümde bir başka sürprizi ise Tansel Öngel sergileyecek. Ünlü oyuncu, ud çalacak ve söyleyeceği şarkıyla da hayranları bir hayli mutlu edecek.

Tansel Öngel’in bu halini izleyiciler çok beğenecek. Oyuncunun sesinin güzelliği de dikkatleri çekti.

TRT1'in Masumlar Apartmanı dizisinden iki güzel sürpriz! 9

Tansel Öngel’in kendi sesinden söylediği şarkının bir bölümü fragmanda yer aldı ve dizi hayranları da sesini çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı.

Fragmanı çok sevdiklerin belirten dizi hayranları, 16 Kasım Salı akşamı yayınlanacak olan yeni bölümü heyecanla beklemeye başladı.