Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşk Mantık İntikam dizisinde bitsin artık bu çile!

Aşk Mantık İntikam dizisinde bitsin artık bu çile!

tarafından ker_def

TelevizyonGasetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Aşk Mantık İntikam dizisinin her bölümünü hayranlar büyük bir heyecanla bekliyor.

Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde Çağla karakterinin sürekli önde olması artık izleyicileri isyan ettirdi. Çağla’nın hamilelik durumu ve söylediği yalanların yanı sıra Çınar’ın kendi hesapları da hikayenin yeni bölümlerine önemli bir etkide bulunacak.

Esra ve Ozan ikilisi ise gerçekleri ortaya çıkartmak için birlikte hareket ediyor. Romantik komedi hikayesi olarak başlayan dizi Eylül ayı itibariyle ne yazık ki, drama doğru kaydı. Dizi hayranları da bu durumu sık sık eleştiriyor. Dizinin hayranları, Esra ve Ozan’ın eğlenceli ve gülümseten eski hallerini çok özledi.

“Neden senaristler hep dizileri drama bağlıyor” diye isyan eden bazı hayranlar sosyal medyada dikkat çeken yorumlar paylaşıyor. Biraz gülmek ve mutlu olmak isteyen dizi hayranları Aşk Mantık İntikam dizisinde artık bu duyguları bulamamaktan şikayetçi.

Dizinin ağır dram performansının bir yenisini 19 Kasım Cuma günü izleyeceksiniz. Dizinin 22. bölümünden ilk fragmanı aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.