Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün, ‘Another Self’ dizisinin setinden fotoğraflar paylaşıyor!

Tuba Büyüküstün, ‘Another Self’ dizisinin setinden fotoğraflar paylaşıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, en son Star TV’de yayınlanan ‘Sefirin Kızı’adlı diziyle ekranlara gelmişti.

Oyuncu, kısa bir tatil sürecinin ardından ise Netflix için hazırlanan ‘Another Self’ isimli dizinin baş rolünde yer alıyor. Dizi için hazırlıklar tamamlandı ve ekip sete çıktı ancak Ayvalık’ta yapılan çekimler sırasında beklenmedik bir sorun ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı. Murat Boz, Boncuk Yılmaz, Seda Bakan ve Serkan Altunorak gibi ünlü isimlerin baş rolünde yer aldığı dizinin setinde yaşanan koronavirüs paniği nedeniyle çekimlere bir süre ara verilmişti.

Tuba Büyüküstün, ‘Another Self’ dizisinin setinden fotoğraflar paylaşıyor! 8

Büyüküstün iyileşti, sete geri döndü ve dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü oyuncu instagram hesabından Ayvalık’taki dizi setinden fotoğraflarını da takipçileri ile paylaşıyor.  Büyüküstün’ün oyuncu arkadaşı Rıza Kocaoğlu’nun çektiği son fotoğrafı  takipçilerinden binlerce beğeni aldı.

Tuba Büyüküstün, ‘Another Self’ dizisinin setinden fotoğraflar paylaşıyor! 9

Aynı okuldan mezun olan 3 kadından birisinin kansere yakalanması ve aralarında yaşananları konu edinen ‘Another Selff’de, Büyüküstün ‘Ada’ karakterine hayat veriyor. ‘Ada’ ve ‘Toprak’ karakterinin aşk yaşayacağı dizide ‘Toprak’ karakterini ise şarkıcı ‘Murat Boz’ canlandırıyor. Hikayede, Ada karakterinin evliyken gönlünü başka birisine kaptırması ise ayrı bir detay olarak dikkat çekiyor.