Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kalp Yarası stratejisi, Maraşlı dizisine patladı!

atv’nin Kalp Yarası stratejisi, Maraşlı dizisine patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Analiz Özel – Pazartesi akşamlarına kanallar çok önem veriyor. Atv’de yeni sezon hesabı yaparak Pazartesi akşamları iyi bir dizi yayınlamak istiyor. Geride bıraktığımız sezon Maraşlı dizisi pazartesi akşamları rakipleri ile mücadele etmekte zorlanmıştı. Ancak bu sezon Kalp Yarası dizisi bu konuda daha şanslı olabilir.

Yaz aylarında Kalp Yarası gibi aslında kış döneminde yayınlanması beklenen bir diziyi ekrana sürecek olan atv, aslında önceden yer edinip pazartesi akşamları büyük bir izleyici kitlesini kendisine bağlamanın stratejisini yapıyor. Bu plan çerçevesinde de 28 Haziran Pazartesi akşamı Kalp Yarası isimli dram dizisinin ilk bölümünü izleyeceksiniz.

Pazartesi akşamları Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde olduğu, Merve Çağıran’ın da onlara katıldığı yeni dizi Kalp Yarası’nı izleyeceksiniz. Kış sezonunda da devam etmesi planlanan dizinin nasıl başlayacağı ve yaz aylarında izleyicileri kendisine bağlayıp bağlayamayacağı da merakla bekleniyor.

atv'nin Kalp Yarası stratejisi, Maraşlı dizisine patladı! 8

Kalp Yarası dizisinin pazartesi günlerine alınmasının altında bu strateji yatıyor. Peki Maraşlı dizisine ne olacak. Zaten 23 bölümü yayınlanan ve toplam 3 bölümü kalan Maraşlı, artık salı akşamları ekrana gelecek.

Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin ilk zamanlarda büyük ilgi gören dizisi sonraki süreçte düşüş yaşamıştı. Ancak pazartesi akşamları kış dizileri veda edince Maraşlı geçtiğimiz hafta tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmişti.

Temmuz ortasında final yapacak olan Maraşlı’yı pazartesi rekabetinde tutmak yerine atv kış sezonunu düşünerek gün değişikliği yaptı.

atv'nin Kalp Yarası stratejisi, Maraşlı dizisine patladı! 9

Kalp Yarası dizisinin bu strateji çerçevesinde yaz ayında yükünü alıp kış sezonunda da daha geniş izleyiciye ulaşarak güçlü bir konum elde edip edemeyeceğini ise önümüzdeki haftalarda görmüş olacağız.

Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden uyarlanan Kalp Yarası için ekip uzun süredir Antakya’da çalışıyor. Diziden gelen görüntüler ve bilgiler de yaz ekranının en iddialı yapımlarının başında geldiğini anlatıyor.