Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’de kalpleri fetheden Baht Oyunu ününü sınırların dışına çıkarmaya hazırlanıyor!

Türkiye’de kalpleri fetheden Baht Oyunu ününü sınırların dışına çıkarmaya hazırlanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D’de yaz dizisi olarak ekrana gelen ve kısa sürede herkesin kalbini fetheden Baht Oyunu dizisi şimdi de yurt dışındaki izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Baht Oyunu çok yakında birçok ülkede yayınlanacak.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı romantik komedi türündeki Baht Oyunu, yaz boyunca izleyicilerin en sevdiği dizilerden biri olmuştu. Reytinglerde çok iyi rakamlara ulaşan dizi sosyal medyada da sürekli gündem konusuydu.

Bu başarının en önemli sebebi Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın çok uyumlu bir çift olmasıydı. Baht Oyunu, rol gereği aşklarını gerçek hayata da taşıyan Baysel ve Şaşmaz çiftinin de kariyerinde çok önemli bir adım oldu.

Baht Oyunu şimdi yurt dışını fethetmeye hazırlanıyor. Dizinin çok yakında Latin Amerika ülkeleri ve İspanya’da yayınlanacağı öğrenildi. Bu gelişme Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın ünlerinin de sınır dışına taşmasını sağlayacak.

Türkiye’de kalpleri fetheden Baht Oyunu ününü sınırların dışına çıkarmaya hazırlanıyor! 7

Final yapmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen Baht Oyunu’nun etkisi hala sürüyor. 12 Ekim’de yayınlanan 17. bölümüyle ekranlara veda eden dizi ödül almaya devam ediyor. Dizi en son Onedio’nun düzenlediği oylama sonucu üç büyük ödüle layık görüldü. Oylama sonucu Cemre Baysel en iyi kadın oyuncu, Aytaç Şaşmaz en iyi erkek oyuncu, #Aycem çifti de yılın en çok yakışan dizi çifti seçildi.

Baht Oyunu’nun konusu şöyleydi: Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada (Cemre Baysel), tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki… Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar (İdris Nebi Taşkan) tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora (Aytaç Şaşmaz) çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.