Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi ile ilgili müjdeyi verdi!..

Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi ile ilgili müjdeyi verdi!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Bergen filmi, daha oyuncu kadrosu netleşmeden uzun süre gündemde yer aldı. 80’li yıllarda Türkiye’de Arabesk müziğin kraliçesi olarak tanımlanan ve acılı hayatıyla, ‘Acıların kadını’ olarak bilinen şarkıcı Bergen’in hayatının anlatılacağı film için uzunca bir süre Serenay Sarıkaya’nın adı geçti.

Ancak en sonunda film için ekran dünyanın en yetenekli oyuncularından Farah Zeynep Abdullah’da karar kılındı. Bir sezon boyunca rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan Farah Zeynep Abdullah, Bergen’i canlandıracağı film için çalışmalara başladı filmin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Filmin yayınlanan ilk fragmanı büyük ses getirdi. Hayranları sosyal medyada Farah Zeynep Abdullah’ın bu role ne kadar yakıştığını dile getirdi. Yetenekli oyuncu tanıtımda, Bergen’e olan benzerliğiyle de şaşkınlık yarattı.

Oyuncu, Bergen filminin 2. fragmanının çok yakında yayınlanacağının müjdesini de instagram hesabından verdi. Farah Zeynep Abdullah bir takipçisinin sorusu üzerine ikimci fragmanın yayınına çok az kaldığını söyledi.

Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi ile ilgili müjdeyi verdi!.. 8

Filmde Bergen’in eşi Halis Serbes’i usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Halis Serbest, yıllar önce ayrılmak istediği için Bergen’in yüzüne kezzap atmış, bir gözünün kör olmasına yol açmıştı. Halis Serbest bu olaydan yıllar sonra da Bergen’i öldürmüştü.

Oyuncu, yurt dışındaki bir takipçisinin sorusu üzerine Londra’da da gala yapılabileceğine dikkat çekti. ‘Olsa çok güzel olur’ dedi.

Farah Zeynep Abdullah Bergen filmi ile ilgili müjdeyi verdi!.. 9

Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yönetmen olarak yer aldığı filmin çekimleri tüm hızıyla sürüyor. İzleyici Bergen filmini merakla bekliyor.