Ana sayfa Sosyal Medya Alperen Duymaz’ın yeni karakteri görücüye çıktı ama hayranları isyanda!..

Alperen Duymaz’ın yeni karakteri görücüye çıktı ama hayranları isyanda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz adlı dizide ‘Akgün’ karakterini canlandıran Alperen Duymaz, Bein Connect dijital platformunda yayınlanacak  Erkek Severse dizisiyle çok yakında hayranlarıyla buluşacak.

Dram yapımı Son Yaz’da eli silahlı mafyavari bir karakteri canlandıran Alperen Duymaz, romantik komedi tarzındaki Erkek Severse’de bu defa çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı ve bir aşk hikayesinin anlatıldığı yapımda Alperen Duymaz online alışveriş sitesi sahibi modern bir karakteri canlandıracak.

Erkek Severse’de ‘Kenan’ adlı karaktere hayat verecek olan oyuncu karakterini instagram hesabından takipçileriyle paylaştı ve olanlar oldu. Oyuncunun paylaşımı, takipçilerinin Son Yaz dizisindeki ‘Akgün’ karakterini unutamadığını gözler önüne serdi.

Alperen Duymaz'ın yeni karakteri görücüye çıktı ama hayranları isyanda!.. 15

Hayranları oyuncunun paylaşımına ‘Akgün’ü özledik’ şeklinde pek çok yorum yaptı. Bu yorumlardan sonra izleyicinin, çok yakında ekranlara gelecek olan yeni dizisinde Alperen Duymaz’ı kısa sürede benimseyip benimsemeyeceği merak konusu oldu.

Alperen Duymaz, Büşra Develi, Yasemin Kay Allen, Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı gibi önemli oyuncuları buluşturan dizinin hem etkileyici bir hikayesi hem de çok dikkat çeken bir oyuncu kadrosu var.

Oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler de yer alıyor: Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar…

Erkek Severse’nin konusu ise şöyle; İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep, (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.