Ana sayfa Sosyal Medya TV 8’in patronu Acun Ilıcalı’dan çalışanına büyük vefa!

TV 8’in patronu Acun Ilıcalı’dan çalışanına büyük vefa!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2018 yılında, yarışma programı Survivor’ın çekimleri sırasında Dominik Cumhuriyeti’nde çantasını gasbetmek  isteyen iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu hayatını kaybeden kameraman Alper Baycın’ın adının verildiği park törenle açıldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi’ndeki parkın açılış töreninde TV8’in patronu Acun Ilıcalı’da Alper Baycın’ın ailesini yalnız bırakmadı. Törene Ilıcalı’nın yanı sıra, Belediye Başkanı Ümit Uysal, Masterchef Türkiye jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’da katıldı.

TV 8'in patronu Acun Ilıcalı'dan çalışanına büyük vefa! 8

Törenden görüntüleri instagram hesabından da paylaşan Acun Ilıcalı yaptığı konuşmada;  “Bugün, çok mutlu olmamız gereken bir gün ama kalbimizdeki hasar o kadar büyük ki o mutluluğu da tabii ki yaşayamıyoruz” dedi.

TV 8'in patronu Acun Ilıcalı'dan çalışanına büyük vefa! 9

“Güzel kardeşim” diyerek sözlerine devam eden Ilıcalı, şöyle konuştu: “Bazı insanların yokluğu asla doldurulamaz. Alper de o insanlardan biriydi. Annesini ve babasını, Ahmet ağabey ve Aynur hanımı tanıdıktan sonra Alper’in neden örnek bir insan olduğunu da görüyoruz. Hep beraber, burada olarak bunu başardık. Bu güzel kardeşimizin anne ve babası onunla bir kez daha gurur duymuştur.

Bunu milletimizin farkı olarak görüyorum. Bu maneviyatımızın bence dünyada karşılığı yok. Sevgili belediye başkanımız burada, çok önemli. Şehrin en güzel yerinde böyle güzel bir park. Muratpaşa Belediyesi’ne de gönülden teşekkürler. Hepimizin kalbinin buluştuğu bir yer olacak burası.”