Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek yıllar sonra Gaziantep’e geri dönüyor!

Engin Akyürek yıllar sonra Gaziantep’e geri dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Şu an ekranın en karizmatik erkek oyuncularından biri olan Engin Akyürek’i bizler ilk olarak 2004 yıılnda katıldığı ve birinci olduğu Türkiye’nin Yıldızları ile tanıdık. Beren Saat’le birlikte birinciliği paylaşan Akyürek o günden bu yana başarılı oyunculuğu ve doğru proje seçimleri sayesinde Türkiye’nin en ünlü isimlerinden biri haline geldi.

Engin Akyürek’i bize en çok sevdiren ise hiç kuşkusuz Yabancı Damat dizisi oldu. Gaziantepli baklavacı bir ailenin kızı ile Yunan armatör bir ailenin oğlunun aşkını anlatan dizide Akyürek Gaziantepli Kadir olarak karşımıza çıkmıştı. Engin Akyürek dizinin çekimleri için bir süre Gaziantep’te yaşamıştı.

Yakışıklı oyuncu yıllar sonra Gaziantep’e geri dönüyor. Yine bir dizi çekimi için. Akyürek’in, Türkiye pazarına girmeye hazırlanan dijital yayın platformu Disney Plus için çekilecek Kaçış isimli dizisinin seti Gaziantep ve civarı olacak.

Engin Akyürek yıllar sonra Gaziantep'e geri dönüyor! 7

Kaçış isimli dizinin hikayesi Engin Akyürek’e ait. O3 Medya ile Same film tarafından hazırlıkları yapılan Kaçış isimli dizi sekiz bölümden oluşacak.

Senaristliğini Ali Doğançay, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak. Engin Akyürek dizide Mehmet isimli bir karakteri canlandırırken dizinin konusu ve diğer oyuncularıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Uzun süren sessizliğini Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı için bozan Engin Akyürek, dizinin final yapmasının ardından Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli filmde rol almıştı. Akyürek filmde başrolü Tolga Sarıtaş’la paylaşmıştı.