Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kız Kardeş dizisinde Mine cezaevinde, Türkan’ın intikamı acı olacak!

Üç Kız Kardeş dizisinde Mine cezaevinde, Türkan’ın intikamı acı olacak!

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş ’de sular durulmuyor Salı akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde yaşanacaklar izleyicileri derinden etkileyecek.  Ayvalık’ta çekimleri gerçekleşen, İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Nesrin ile Sadık’ın boşanma meselesi gündeme damgasını vuracak.

Ekrana gelen tanıtımda; Nesrin ve Sadık’ın boşanma hakkında konuşmaları yer alırken Mine’nin salona koyduğu aile fotoğraflarını Türkan’ın yaktırması dikkat çekti. Dönüş Serdar’a hazırladığı doğum günü sürprizinde kendisi bambaşka bir sürprizle karşılaştı.

Üç Kız Kardeş dizisinde Mine cezaevinde, Türkan'ın intikamı acı olacak! 7

Mine’nin cezaevine girdiği görülürken Türkan’ın gönderdiği aile fotoğrafı ise Mine şimdi ne yapacak sorusunu akıllara getirdi. Nesrin ve Sadık boşanacak mı? Mine Türkan’ın hamleleri karşısında ne yapacak? Dönüş için Serdar bitti mi?

Üç Kız Kardeş dizisinin 29 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek olan 28. yeni bölümünde hikayede çok önemli değişimler yaşanacağına şahitlik edeceksiniz.

Yapımını Süreç Film’in yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor: “İclal Aydın, Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Ayça İnci, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Yiğit Dikmen, Emre Kıvılcım, Eren Öner, Güldestan Yüce.”

Birbirine çok bağlı Türkan, Dönüş ve Derya isimli kız kardeşlerin hikayesini anlatan dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün otururken, senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik kaleme alıyor.

“Üç Kız Kardeş” yeni bölümleri ile her salı akşamı Kanal D’de…