Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi daha çekimleri başlamadan fenomen olma yolunda!

Üç Kuruş dizisi daha çekimleri başlamadan fenomen olma yolunda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzalı olan 3 projenin birbirlerinin devamı gibi olması aslında önemli bir stratejik adım olarak görülmeli… İçerdi isimli tek sezon süren dizinin ardından Çukur ekrana geldi. 4 sezon süren Çukur o kadar geniş bir izleyici kitlesini etkiledi ki, şimdi de bu kitlenin beklediği yeni bir dizi var.

ShowTV ekranında izleyicilerle yeni sezonda buluşacak olan yeni dizinin adı Üç Kuruş… Ay Yapım çok etkili bir tanıtım yaparak Çukur’un son bölümünde Üç Kuruş mesajı verdi. “İçerde’den çıktık, Çukur’a düştü, sırada Üç Kuruş” şeklindeki bu mesaj dizi hayranlarını çok etkiledi. Bu adımlardan sonra Çukur kadar iddialı bir yapımın geldiğine yönelik beklenti oluştu.

Üç Kuruş ile ilgili haberleri hayranlar o kadar çok merak ediyor ki hem internet ortamında hem de sosyal medya platformlarında dizi hakkındaki her içerik ciddi bir okuyucu topluyor…

Üç Kuruş dizisi daha çekimleri başlamadan fenomen olma yolunda! 34

Üç Kuruş dizisinin hikayesi mafya, polis ve mahalle üçgeninde yaşanacak. Dizinin ilk netleşen oyuncusunun Uraz Kaygılaroğlu olması da herkes tarafından memnuniyetle karşılandı… Sefirin Kızı dizisindeki Gediz karakterinden sonra ünlü oyuncuyu Kartal olarak ekranda izleyeceksiniz.

Çukur dizisinde Meke olarak izlediğimiz ve 4 sezonluk başarılı performansı ile Aytaç Uşun da Üç Kuruş dizisinin kadrosuna katılan yeni oyuncu oldu. Oyuncu arayışlarının devam ettiği dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapacak.

Emniyet Amiri Efe karakteri için Ekin Koç ile görüşmeler yapılıyor. Henüz bu görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Ekin Koç, Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki Ahmet Sencer karakteri ile büyük bir çıkışa imza atmıştı.

Üç Kuruş dizisi daha çekimleri başlamadan fenomen olma yolunda! 35

Seri katil İrfan karakterinin etkileyici hikayesinde bu karaktere kimin hayat vereceği de merak ediliyor.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Kartal karakterinin sevgilisi rolü için Hazal Subaşı ismi öne çıktı. Ancak henüz anlaşma yapılmış değil. Deneme çekimlerinin iyi gitmesi, Kaygılaroğlu ile Subaşı’nın iyi bir iletişim sergilediği bilgileri geldi.

Kartal karakterinin kardeşi Leyla olarak da Aslıhan Malbora ile görüşmeler sürüyor. Dizinin oyuncularının netleşmesi için deneme çekimlerinin sonuçları da büyük önem taşıyor.

Ay Yapım yeni dizisine çok önem veriyor ve Çukur kadar iyi reytingler elde etmesini amaçlıyor. Fenomen olmaya aday bir yapım olarak ortaya çıkan Üç Kuruş için hazırlıklar da titizlikle yürütülüyor.

Üç Kuruş dizisinden gelecek her habere izleyiciler büyük bir ilgi gösteriyor. Bunun altında da İçerde ve Çukur dizilerinden gelen iyi bir referans var.