Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisi hayranları için büyük bir sürpriz var!

Üç Kuruş dizisi hayranları için büyük bir sürpriz var!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları yayınlanan, Show TV’nin sevilen dizisi Üç Kuruş, geniş bir hayran kitlesine ulaştı. İçerde ve ardından Çukur  dizileri ile yeni bir konsept oluşturan Ay Yapım, şimdi de Üç Kuruş isimli diziyi izleyicilerin beğenisine sundu. Ekin Koç ile Uraz Kaygılarıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümleri de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Üç Kuruş’un altıncı yeni bölümünde Kartal ile Bahar’ın ses getirecek düğünü sonunda gerçekleşiyor. İkilinin salona girişlerinin damga vurduğu tanıtımda Tarık Mengüç, sahneye çıkarak düğünün sürprizlerinden biri oluyor.

İrfan’ın düğüne gelip Efe’nin yanında oturduğu anlar izleyenleri şoke ederken, “Kartal, İrfan’la karşılaşacak mı?” sorusunun yanıtı merak konusu oluyor. Nezih’in de bulunduğu ve Efe’nin imalarına maruz kaldığı düğünde yaşanacaklar büyük bir heyecanla bekleniyor.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor. Dizinin geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. İşte Üç Kuruş dizisinde yer alan oyuncular:

“Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit.”

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!fe oldu.