Ana sayfa Dizi Haberleri Usta bir oyuncu 12 yıl sonra Gain TV dizisi Duran’la ekrana dönüyor!

Usta bir oyuncu 12 yıl sonra Gain TV dizisi Duran’la ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dijital yayın platformu Gain TV çok yakında yeni dizisi Duran’ı yayınlamaya başlayacak. Duran isimli dizi, 12 senedir setlerden uzakta olan çok usta bir oyuncuyu ekrana geri döndürecek.

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut’un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut’un birlikte yazdıkları Duran dizisi çok yakında Gain TV ekranında olacak. Başrolünde, Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı Ceren karakteriyle müthiş bir oyunculuk sergileyen genç oyuncu Bahar Şahin’in yer aldığı dizi usta bir yeşilçam oyuncusunu hayranlarıyla buluşturacak.

Duran dizisinde rol alan bu usta oyuncu İlyas Salman. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik ve senaryo yazarlığı da yapan çok yönlü sanatçı oyunculuğuyla bugüne kadar birçok ödüle layık görüldü.

Usta bir oyuncu 12 yıl sonra Gain TV dizisi Duran’la ekrana dönüyor! 8

Oyunculuk hayatına 1977 yılında Çöpçüler Kralı isimli filmle adım atan 71 yaşındaki oyuncu bugüne kadar birçok unutulmaz karaktere imza attı. Kibar Feyzo ve Banker Bilo’da Bilo, Çiçek Abbas’ta Abbas, Şekerpare’de Cumali, usta oyuncunun hafızalara yer eden birkaç karakterinden birkaçı.

Daha çok filmlerde rol alan oyuncunun bugüne kadar rol aldığı tek dizi Akasya Durağı oldu. Usta oyuncu bu dizide Maho Ağa isimli karakteri canlandırdı. Bugüne kadar onlarca filmde rol alan İlyas Salman, sanat kariyerinin ikinci dizisine imza atmaya hazırlanıyor.

Usta bir oyuncu 12 yıl sonra Gain TV dizisi Duran’la ekrana dönüyor! 9

Bahar Şahin ve Oktay Çubuk’un başrollerini paylaştığı dizide İlyas Salman bir boks antrenörünü canlandıracak. Tanıtımı yayınlanan ve çok yakında ekranda olacağı belirtilen dizi aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor.

Gain TV’nin yeni dizisi Duran’ın ilk tanıtımı yayınlandı ve aralık ayında dizinin başlayacağı duyuruldu. Ancak kesin bir tarih verilmedi. Dizinin tanıtımı çok dikkat çekici. Oldukça hareketli sahnelerin yer aldığı tanıtım izleyicileri büyük merakta bıraktı.

Çekimlerinin bir kısmı Almanya’da gerçekleştirilen Duran dizisinde ayrıca Nil Keser, Batuhan Gelenler, Burakcan Doğan, Lorin Merhart, Cem Söküt ve Erdem Şenocak gibi isimler yer alıyor.