Ana sayfa Sosyal Medya Camdaki Kız sosyal medyadaki gücünü kaybediyor!

Camdaki Kız sosyal medyadaki gücünü kaybediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Dizilerin reyting puanları kadar sosyal medyadaki paylaşımları da çok kıymetli. Bir dizinin sosyal medyada çok konuşulması, yapımın başarısını da gösteriyor. Ancak işin ilginç yanı reyting puanlarıyla sosyal medya paylaşımları birbirinden çok farklı sonuçlar verebiliyor. Dün akşamki gibi…

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 2 Aralık Perşembe günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre perşembe gününün galibi AVT dizisi Bir Zamanlar Çukurova oldu.

Bir Zamanlar Çukurova, bugüne kadar birçok oyuncusu ekibe veda etmesine rağmen gücünden bir şey kaybetmiyor. Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol’un başrollerini paylaştığı dizi reytinglerde tüm izleyicilerde ikinci olmayı başardı. Dizinin bir başarısı da sosyal medyada. Sosyal medya paylaşımlarında liderliği haftalardır elinden bırakmayan Bir Zamanlar Çukurova, bu hafta da hakkında yapılan 18 bin 300 paylaşımla birinci oldu.

Camdaki Kız sosyal medyadaki gücünü kaybediyor! 7

TRT 1 dizisi Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ise yükselişte. Çok iddialı bir şekilde ekrana gelmesine rağmen reytinglerden bir türlü başarılı olamayan dizi bu hafta puanını yükseltmeyi başardı. Durum kötü gidince senarist ve oyuncu değişikliğine giden dizi sosyal medyada da 9 bin 700 paylaşımla ikinci oldu.

Fox TV’nin yeni dizisi Misafir ise finale hazırlanıyor. İlk dört bölümüyle son derece kötü reyting alan dizi 9 Aralık’ta yayınlanacak beşinci bölümle ekrana veda edecek. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ı bir araya getiren dizi 9 bin 600 paylaşımla listenin üçüncüsü oldu.

Perşembe akşamlarının reyting birinciliğini kimselere bırakmayan Camdaki Kız ise sosyal medyada çok başarısız. Kanal D’de yayınlanan dizi 2 bin 400 paylaşımla gecenin sonuncusu oldu.