Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi iyi ama Çukur’un boşluğunu dolduramadı!

Üç Kuruş dizisi iyi ama Çukur’un boşluğunu dolduramadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisine bakanlar sezon sonuna kadar devam edebilecek ama bir Çukur gibi fenomen olamayacak bir dizi görüyor. Reytingleri ile ortalama sıralardan bir türlü kurtulamayan Üç Kuruş, sezon içindeki diğer kanalların dizilerine bakılırsa elde ettiği reytinglerle iyi bir seviyede bulunuyor.

Ancak dizinin Çukur’un devamı gibi sunulması ve büyük beklentiler yaratılması en ciddi handikap oldu… İçerde’den sonra Çukur ve ardından da Üç Kuruş ile bir efsane yaratma çabası aslında ters tepti. Birçok izleyici Çukur gibi çok etkileyici bir dizi bekliyordu ama Üç Kuruş’un hikayesi fenomen bir dizi olmasını sağlayacak noktada değil.

Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora ve Nursel Köse’nin başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri ilk iki sırada yer almasını sağlamıyor. Ancak dizi pazartesi günleri ilk 10 yapım arasına daima giriyor. Çukur ise 4 sezon boyunca genellikle ilk iki sırayı elde edebilen bir yapım oldu. Üç Kuruş’un bu anlamda Çukur’u yakalaması artık mümkün gözükmüyor.

Üç Kuruş dizisi altıncı bölümüyle tüm kişilerde günü altıncı bitirirken, AB’de ortalamanın altına düşen reytingleriyle yedinci oldu. Dizinin ABC1’de ise beşincilik elde ettiğini söyleyelim.

Ortalamanın bir hayli üzerinde gelen reytingler Üç Kuruş’un sezon sonuna kadar sorunsuz devam edebilecek bir yapım olacağına işaret ediyor. Ancak Çukur gibi çok etkili bir dizi bekleyenleri ise hikayenin henüz tatmin etmediğini söyleyebiliriz.