Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yasak Elma’dan erken ayrılan Gülenay Kalkan’a yeni dizi teklifi!

Yasak Elma’dan erken ayrılan Gülenay Kalkan’a yeni dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gülenay Kalkan, dördüncü sezonda Yasak Elma dizisinde rol aldı… Beşinci sezonu devam eden Yasak Elma’nın yeni döneminde yer almayan Gülenay Kalkan, birçok isim ile birlikte hikayeye erken veda etti.

1959 yılında Ankara’da dünyaya gelen usta oyuncu, son yıllarda başarılı dizilerde rol alarak genç izleyicilerin büyük dikkatini çekti. Anne dizisindeki Cahide karakteri ile ilgi gören, Gülenay Kalkan ayrıca Yasak Elma dizisindeki Feride rolüyle de çok konuşuldu. Oyuncu kısa bir süre Bozkır Arslanı Celaleddin dizisinde de Türkan Hatun olarak atv ekranında yer aldı.

25 bölüm boyunca Yasak Elma’nın kadrosunda kalan Gülenay Kalkan’a yeni bir diziden teklif olduğu da ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Avşar Film tarafından hazırlanmakta olan Masum ve Güzel isimli dizi için usta oyuncuya teklif yapıldı.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayesinin anlatılacağı dram projesinde Sude Zülal Güler ve Doğan Bayraktar ile anlaşıldığı ortaya çıktı. Bahar Şahin ve Gülenay Kalkan’a ise teklif götürüldü. Oyuncuların teklife ne yanıt verecekleri merakla bekleniyor.