Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisi reytinglerde fena düştü, final ihtimali belirdi!

Kalp Yarası dizisi reytinglerde fena düştü, final ihtimali belirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin durumuna bakınca birçok izleyici Hercai’yi hatırlayacaktır. atv’nin pazartesi akşamları yayınladığı Kalp Yarası’nın reyting sonuçları her hafta artık kabus olmaya başladı. Dizinin tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üzerinde olsa bile işlerin yolunda gitmediği düzenli şekilde yaşanan düşüşten anlaşılıyor.

Ayşe ve Ferit’in aşk hikayesinde senarist sorunları ortadan kaldırmadı ama dizi izleyicileri ilgiyi çoktan kaybetti… 23. bölümü 6 Aralık akşamı yayınlanan dizinin AB ve ABC1 kategorilerinde bir hayli düşüş yaşadığı gözlemleniyor… AB grubunda günü 17. sırada bitiren Kalp Yarası, ABC1’de ise 15. olabildi.

Sadece tüm kişiler kategorisindeki ortalamanın üzerinde gelen reytingi ile güçlü durmaya çalışan dizinin, geçtiğimiz haftalara göre bu kategoride de zayıfladığını gözlemliyoruz.

Tüm kişilerde günü ancak 10. sırada tamamlayan Kalp Yarası için final ihtimalinin belirdiğini söyleyebiliriz. Aynı Hercai dizisinde olduğu gibi Kalp Yarası’nın çöküşü de çok hızlı gerçekleşebilir.

Hercai’de de ilk önce AB ve ABC1 gruplarıda çok ciddi düşüşler yaşanmış, sadece tüm kişiler kategorisinde tutunan dizi, bir süre sonra da final yaparak ekrana veda etmişti.

Benzer bir durum ile karşı karşıya kalan Kalp Yarası dizisinde senaristlerin artık işe el atması ve hikayeyi yeniden güçlendirecek adımlara başlamaları şart. Yoksa dizi ağır ağır ama düzenli bir şekilde izleyici kaybetmeye devam ediyor.

Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Kalp Yarası’nın hala bir şansı var. Bu şansı senaristlerin kullanması ve eski günlere hikayeyi döndürmesi şart. İzleyicilerin beklentisinden uzaklaşan senaryo, ilginin azalmasının en önemli nedeni oldu.