Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisi yeni bölüm fragmanında ilginç manzara!

Üç Kuruş dizisi yeni bölüm fragmanında ilginç manzara!

tarafından ker_def

Show TV ekranında yayınlanmakta olan Üç Kuruş dizisi, Ay Yapım’ın büyük beklentilerle hazırladığı bir proje olmasına rağmen reytingleri ile şaşırtıyor. İçerde ve Çukur dizilerinin bir devamı olarak çok daha yüksek izleyici ilgisini hedefleyen dizi, dördüncü bölüm reytingleri ile zirveden bir hayli uzaklaştı. Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi, ortalamanın üzerinde oranlar elde ederek yoluna devam etse de artık birincilik yarışında yer almasının çok zor olduğu da görülüyor.

‘Üç Kuruş’un 29 Kasım tarihinde yayınlanacak beşinci yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Kartal, Nezih’in yanında sosyal medyada canlı yayın açarak Bahar ile evliliklerini herkese duyuruyor. Kartal ve Bahar, iki gün sonra düğünleri olduğunu açıklarken Nezih’in gergin hali dikkat çekiyor. Şimdi izleyici merakla Kartal ile Bahar’ın düğününü bekliyor.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.

‘Üç Kuruş’ yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!