Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılık Kardeşlerim dizisine yaramadı ama Halit Özgür Sarı’ya iyi geldi!

Ayrılık Kardeşlerim dizisine yaramadı ama Halit Özgür Sarı’ya iyi geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Halit Özgür Sarı, yer aldığı projeler ile kısa sürede kariyerinde çok iyi bir noktaya geldi. 1993 doğumlu olan oyuncu, genç yaşına rağmen üst üste başarılı projelerde bulundu.

2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisindeki Süleyman karakteri ile öne çıkan oyuncu, Şampiyon isimli TRT1 dizisinde de başarılı performansı ile kısa sürede parladı… Hakan Muhafız dizisinde de yer alan Halit Özgür Sarı’yı öne çıkartan bir başka dizisi ise Kırmızı Oda oldu. Bu yapımdaki Klinik müdürü Murat karakteri ile beğeni toplayan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Kardeşlerim dizisiyle yaptı.

Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Kadir Eren olarak izlediğimiz oyuncu, yapıma veda etti ve onun ayrılığı hayranlarını çok üzdü. Halit Özgür Sarı’nın gidişi Kardeşlerim dizisine yaramadı.

Oyuncunun projeden kendisinin ayrılmak istediği gelen bilgiler arasında. Hikayenin Kadir olmadan eksik kalacağını belirten dizi hayranları, Kardeşlerim için bu durumun olumsuz olduğu yorumlarını yapıyor.

Halit Özgür Sarı için ise teklif üstüne teklif geldiği ve son dönemde yapımcıların gözdesi konumuna geldiği yönünde değerlendirmeler bulunuyor.

Bir süre dinlenmek isteyen oyuncunun yakın zaman sonra çok iyi bir proje ile izleyici karşısına geçmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.