Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Yeldan’dan Sen Çal Kapımı itirafı; Beni dünyaya tanıttı!

Neslihan Yeldan’dan Sen Çal Kapımı itirafı; Beni dünyaya tanıttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı ‘Aydan’ karakteri ile hafızalara kazınan ünlü oyuncu Neslihan Yeldan, başarılı performansları ile birçok izleyicinin yakından tanıdığı bir isim

Kuzey Güney, Kiraz Mevsimi, İstanbullu Gelin gibi bir çok iddialı projede yer alan oyuncu, Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasının ardından Fox TV’de başlayan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin ilk bölümüne konuk oyuncu olarak katıldı ve performansıyla yine çok beğenildi.

Neslihan Yeldan , Milliyet’ten Cemal Günbaş’ın sorularını yanıtladı. “Oyunculuk hikaye anlatmaktır, mış gibi yapmak değildir” diyen deneyimli oyuncu; “Gerçek olmak, karaktere bürünmektir. Bunun için uğraşırım, başarırsam seyirci anlattığım hikayeye inanır ancak yoksa karton bir karakter olurum. Ben can vermeyi seçiyorum” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, ‘İstanbullu Gelin mi? Sen Çal Kapımı mı?’ sorusuna ise, “İstanbullu Gelin’in yeri ayrıdır ama Sen Çal Kapımı da göz bebeğimdir ayrıca, beni dünyaya tanıttı” yanıtını verdi.

Bir süredir oğlunun eğitimi için Londra’da olan Neslihan Yeldan, kendi kurduğu markası ve Londra’daki yaşantısıyla ilgili soruları da samimiyetle yanıtlayarak;

“Londra’ya gelme planımız 2 sene önceden belirip benim biraz oyunculuktan uzak kalacağım belli olunca, ilk hevesim modaya dönmek, çizmek, oluşturmak, yaratmak istedim. Böylece bu marka hem genç kızlık hevesimi tatmin edecek, hem yaratıcılığımı besleyecek, hem de bana bakacaktı. Henüz 1 yıllık, yolun başında, ama çoktan sevildi bile.

Oğlum artık burada yaşayacağı için bir ayağımın burada olması gerekiyor zaten. Ayrıca şehri çok seviyorum. Zevkle izliyor, geziyor, tadıyorum. Para birimimiz yerlerde olmasa daha zevkli olacak ama burada da para kazanmayı deneyeceğim” dedi.