Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde aşkın izleri öne çıkıyor!

Üç Kuruş dizisinde aşkın izleri öne çıkıyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamları yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesinin beğenisini kazanan Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş’un yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Kartal ile Bahar’ın düğün hazırlıklarının başladığı tanıtımda Nezih, Kartal’ı düğün gerçekleşmeden öldürmek istediğini söylüyor.

Mesut’un mekanında aksiyon dolu anlar yaşanırken Neriman, Leyla’nın Efe’ye aşık olduğunu anlıyor. İrfan’ın “Kim olduğumu öğrenme zamanları geldi” sözleri büyük heyecan yaratırken Efe ile Kartal’ın karşısına çıkıp çıkmayacağı merakla bekleniyor.

ÜÇ KURUŞ’UN BEŞİNCİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Efe, burunlarının dibine kadar girmiş olan katilin izini sürmeye çalışırken kendini Kartal’ın düğün telaşının ortasında bulur. Kartal, Nezih’e karşı son kozu olan bu düğünü sağ salim tamama erdirmek için uğraşırken katilin mahallede olabileceğini öğrenir.

Üç Kuruş dizisinde aşkın izleri öne çıkıyor! 8

İrfan ise bir sonraki hedefinden edindiği bilgiyle Efe ve Kartal’ı şaşırtıcı bir planın içine sürükler. Leyla tarafından sınava tabi tutulan Efe’ye gelen esrarengiz bir mesaj Kartal’ı tam da düğün gününde şoka uğratır.

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Üç Kuruş dizisinde aşkın izleri öne çıkıyor! 9

“Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit..”

Üç Kuruş yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!