Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde asıl bomba yeni patlıyor!

Yasak Elma dizisinde asıl bomba yeni patlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinin 122. yeni bölümü öncesinde hayranlar bir hayli heyecanlı… Dizinin yeni bölüm fragmanı ile verilen mesajlar birçok izleyiciyi şaşırtmayı başardı.

Başarılı geçen 4 sezonun ardından beşinci yeni sezonda Yasak Elma yine hikayesindeki güçlü çıkış ile izleyenlerin sadakatini kazanmayı başardı. Alparslan dizisinin birinciliğinde giden pazartesi rekabetinde en iyi ikinci yapım olarak öne çıkan Yasak Elma için bu da büyük bir başarı olarak gözüküyor.

Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümlerinde entrikanın en büyüğüne tanık olacaksınız. Bir yanda Yıldız ile Doğan, diğer tarafta Kumru ile Ender ve onların da ortasında ne yapacağı bilinmeyen Çağatay…

Herkesin kendi hesabı var ve bu hesapta kartlar yeniden dağıtılacak… Doğan’ın Yıldız ile evlenmek istemesi aslında bir oyun. Çünkü Doğan, onların ayrılmasını bu yolla engelleyebileceğini düşünüyor. Ender’in güç mücadelesinde öne geçme arzusu, Yıldız’ın gönül kırıklığı ve Çağatay’ın düştüğü kötü pozisyon Yasak Elma izleyicilerine keyifli bir bölüm yaşatacak.

Kumru ile yasak aşk yaşayan Çağatay hem Yıldız’ı kaybetti hem de Doğan’ı kendisine yeni rakip olarak buldu. Doğan, Yıldız ile evlenmek istediğini açıklayacak. Herkesi şaşırtacak bu gelişmelerin hikayede nelere neden olacağını da izleyiciler heyecanla bekliyor.

Çağatay’ın mahkemede yaptığı açıklama sonrası Yıldız neye uğradığını şaşırır. Doğan bu olayın tesadüf olmadığından şüphelenirken, Çağatay ve Yıldız’ın ayrılmaması için kendince bir çözüm bulur… Doğan’ın bu hamlesi işe yarayacak mı?