Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinde başrol değil ama başrollerden daha çok ilgi çekti!

Üç Kuruş dizisinde başrol değil ama başrollerden daha çok ilgi çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Show TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmaya devam eden Üç Kuruş dizisinin ikinci bölümü de geride kaldı. Dizi hayranları yine çok etkili bir hikaye ve güçlü oyunculuklar izledi.

Diziyle ilgili yapılan tüm haber ve yorumlarda Ekin Koç ile Uraz Kaygılaroğlu öne çıkartılıyor. İki oyuncu da işlerini gayet başarılı şekilde yapıyor ve başrole de yakışıyor. Ancak onlar kadar konuşulmayan ama onlar kadar büyük iş yapan bir başka isim daha var.

Üç Kuruş dizisinin İrfan’ı Diren Polatoğulları’ndan bahsediyoruz. 2011 yılından bu yana setlerde görmekte olduğumuz oyuncu, İrfan karakterine çok yakıştı.

Birçok izleyici daha ikinci bölümden dizinin en dikkat edilmesi gereken karakteri olarak bahsediyor. Sosyal medyada da seyirciler tarafından öne çıkartılan Diren Polatoğulları, rolünün hakkını vermekle kalmadı, iz bırakacağını da gösterdi.

İrfan rolünün altından kalkmak o kadar kolay bir iş değil. Ancak Diren Polatoğulları bunu başarıyla yapabileceğini ilk iki bölümden herkese ispatladı. Performansı ile herkesi şaşırtan oyuncu, izleyicilerin desteğini daha şimdiden arkasına aldı.

Diren Polatoğulları, dizinin oyuncu kadrosu sayılırken ilk akla gelen isim değildi ama bu performansıyla devam ederse, akıllardan silinmeyecektir.

Üç Kuruş dizisinde başrol değil ama başrollerden daha çok ilgi çekti! 7

Karadayı dizisinde İbrahim Durak olarak izlediğimiz oyuncu, Kaçak isimli yapımda ise Kulaksız karakterini canlandırmıştı. Şevkat Yerimdar dizisinde Şefik karakterine hayat veren Diren Polatoğulları, Bir Umut Yeter, Bir Aile Hikayesi, Arıza, Kırmızı Oda gibi yapımlarda da rol aldı.