Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinin Kazım’ı Diren Polatoğulları yeni dizisinde yine herkesi şaşkına çevirecek!

Yalı Çapkını dizisinin Kazım’ı Diren Polatoğulları yeni dizisinde yine herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Son yıllarda yer aldığı projelerdeki başarılı performansları ile göz dolduran Diren Polatoğulları çok farklı karakterlere imzasını attı. Bu rollerinde oldukça başarılı işler çıkartan Polatoğulları, izleyicileri derinden etkilemeyi başardı.

2011 yılından bu yana oyunculuk yapan Diren Polatoğulları, Karadayı dizisindeki İbrahim karakteri ile dikkat çekmişti. Birçok farklı projede önemli deneyimler kazanan oyuncu, Üç Kuruş dizisindeki İrfan karakteri ile psikopat bir adamı ne kadar başarılı canlandırabileceğini herkese gösterdi.

Ardından Yalı Çapkını dizisindeki Kazım karakteri ile sınırlarını zorlayan ve ekran başındaki izleyicileri derinden sarsan ünlü oyuncu, şimdi ise yeni bir dizi proje için çalışmalar yapıyor.

Efsanevi Dochi Dochi Media Prodüksiyon’un merakla beklenen Türk-İran ortak yapımı dijital dizisi “One Way Ticket,” yıldızlarla dolu kadrosunda Diren Polatoğulları da yer alıyor.

İnsan kaçakçılığını konu olan 8 bölümlük yeni dizide Erkan Petekkaya, İlhan Şen, Yurdaer Okur, Didem Balçın gibi değerli isimlerin yanında Diren Polatoğulları da yeteneklerini konuşturacak.

Diren Polatoğulları bu sefer yeni dizi projesinde Emniyet Müdürü rolüyle adeta herkesi yine şaşırtacak.

Psikopat, sorunlu ve kötü adam karakterlerinin yanına bu sefer de Emniyet Müdürü rolünde ünlü oyuncunun performansı merakla bekleniyor.