Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinde bebek ölmesin, reyting düşmesin!

Kalp Yarası dizisinde bebek ölmesin, reyting düşmesin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Yarası dizi hayranları Ayşe ve Ferit’in hikayesinde acı dolu anları yeni bölümde daha sert bir şekilde hissedecek. Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 19 bölümü geride kaldı.

Pazartesi rekabetinde artık önemli rakipler oluştu. Yasak Elma, Üç Kuruş ve son olarak da Alparslan dizisi ekranda yer almaya başladı. Kalp Yarası için izleyicilerini atv ekranında tutmak o kadar da kolay olmayacak.

Kalp Yarası, yaz döneminden bu yana ilgi gören hikayesi ile başarılı bir gidişat sürdürüyor. Dizi hayranları Ayşe ve Ferit’in güzel ve mutlu anlarını beklerken, onların hayatlarında acı dolu anlar daha çok yaşanıyor.

Kalp Yarası dizisinin 20. bölüm fragmanında da ölüm kalım mücadelesi veren bir Ayşe bulacaksınız. Ferit’in elinden gelen bir şey yok. Ayşe’nin hastanedeki yaşama tutunma anlarını gösteren fragmanı izleyiciler gözyaşları ile takip etti.

Kalp Yarası dizisinin 15 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak 20. bölümünde çok dikkat çeken anlar yaşanacak. Ayşe ve bebeğine bir şey olmasın isteniyor.

Kalp Yarası dizisinde bebek ölmesin, reyting düşmesin! 7

Yağmur Tanrısevsin başrol oyuncusu ve elbette ki Ayşe karakterine bir şey olması beklenmiyor. Sonuçta başrol ölürse, dizi de biter… Bu nedenle de Ayşe karakteri için senaristler mutlaka bir kurtuluş formülü yazmıştır.

Sorun ise bebek konusunda yaşanıyor. Ferit ve Ayşe’nin bebekleri yaşayacak mı? Senaristler ne karar verir şimdilik bilemiyoruz. Ancak dizi hayranları, “Bebek ölmesin reytingler düşmesin” diye yorumlar yapmaya başladı bile.

Ayşe ve bebeğinin kurtulmasını isteyen Kalp Yarası hayranları, şayet bebeğe bir şey olursa bunun izleyici nezdinde kabul görmeyeceğini ifade ediyor.

Sonuçta bu bir dizi ve izleyicilerin ilgisinin yüksek olması için senaristler de heyecanı artıracak unsurlar bulmak durumunda.

Kalp Yarası 20. bölümden ilk fragmanı aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.