Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin artık hayatın içinde, gerçekçi bir dizisi var!

Fox TV’nin artık hayatın içinde, gerçekçi bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Misafir isimli Fox TV dizisi 11 Kasım perşembe akşamı yayın hayatına başladı. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümü izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Buğra Gülsoy, polislik yapan ve eşinin trafik kazasında ölmesi sonrasında 3 çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan, naif bir karaktere hayat veriyor. Misafir dizisi Buğra Gülsoy’a göre hayatın içinden bir yapım. Birçok duyguyu bir arada barındıran dizide Erdem karakteri ile Buğra Gülsoy’un ortak yönleri de var.

Fox TV'nin artık hayatın içinde, gerçekçi bir dizisi var! 7

Ünlü oyuncu, diziyi izleyenlerin ne demek istediğini hemen anlayacağını belirtti ve şu detayları verdi:

“Çok hayatın içinden, çok gerçek. İzleyenler ne demek istediğimi izledikleri zaman anlayacaklar. Hayatın içindeki bütün duyguları barındıran bir dizi. Çatışmaları olsun, aşkı olsun, acıları olsun. Bunların hepsinin harmanlandığı bir dizi. En çok da umudu bulma hikayesi.”

3 çocuğuna bakmak durumunda olan Erdem karakteri ile hayata tutunmaya çalışan ve travmatik bir geçmişi olan Gece karakterlerinin hikayesi Misafir ile ekranda yer alıyor.

Birlikte umuda doğru yürüme hikayesi olarak da nitelendirilebilecek dizide Erdem karakterini Buğra Gülsoy şu şekilde tarif etti: “Babacan, sakin, karışık olayların içinde soğuk kanlı kalabilen, duygusal, dertlerini ve sıkıntılarını sadece kendi içinde yaşayan bir karakter.”

Sakinlik ve duygusallık noktasında Erdem karakteri ile benzer olduklarının altını çizen Buğra Gülsoy, kendisinin soğuk kanlı kalamadığını ve her şeyin hemen olmasını isteyen bir kişiliğinin bulunduğunu da ifade etti.