Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisindeki gergin sahnelere bakmayın, sahne arkasında çok komikler!

Üç Kuruş dizisindeki gergin sahnelere bakmayın, sahne arkasında çok komikler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Üç Kuruş isimli dizinin kadın başrollerinden birisi de Aslıhan Malbora… Ünlü oyuncu son yılların öne çıkan yeteneklerinden birisi ve geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse ve Nesrin Cavadzade’nin de başrolünde yer aldığı dizide mafya ile polis arasındaki mücadele anlatılıyor. Dram yönü yüksek olan, hareketli sahneleri bulunan ve sert olayların yaşandığı dizinin hikayesine bakmayın… Set ortamı çok farklı…

Onedio’nun youtube kanalında hayranlardan gelen soruları yanıtlayan Aslıhan Malbora, sette neler yaşadıklarını anlattı. Dizinin teknik ekibinin 5 yıldır birlikte çalıştığını ve bu yüzden de aile gibi olduklarını anlatan oyuncu, sette arkadaşlarının da kendisini çok güldürdüğünü ifade etti.

Aslıhan Malbora, Üç Kuruş dizisinin set arkasında yaşananlar için şöyle konuştu: “Çok eğlenceli geçiyor. Bence çok komikler, oyuncularımız yetenekli olduğu kadar çok da komikler. Uraz, Nursel, Asena çok güldürüyor beni. Ekibimiz 5 yıl birlikte çalıştığı için aile gibi bir ortam.”

Üç Kuruş dizisindeki gergin sahnelere bakmayın, sahne arkasında çok komikler! 8

Dizide çekmekte zorlandığı bir sahnenin olmadığının altını çizen genç oyuncu, sadece soğuk havada elbise giydiği sahnelerde çok üşüdüğünü ifade etti.

Roman dansı sahnesiyle ilgili bir soruyu da yanıtlayan Aslıhan Malbora, son anda küçük bir değişiklik yaptıklarını belirterek, şunları anlattı: “Roman havası öncesinde Uraz ve ben birkaç ders aldık. Temel adımları öğrenmek için. Son gün içime sinmedi, ‘bir şeyler daha eklesek’ dedim. Bence dans etmesi zordu. Birazcık raks kattık ama son anda kattık.”

Üç Kuruş dizisindeki gergin sahnelere bakmayın, sahne arkasında çok komikler! 9

Roman dansı sahnesinin beğenilmesine çok sevindiğini de belirten Aslıhan Malbora, Leyla karakterine bir tavsiye de verdi. Oyuncu, “Birazcık sakin kalmasını söyleyebilirdim. Biraz agresif, biraz öfkeli” dedi.