Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisindeki ters köşeyi Ekin Koç duyurdu!

Üç Kuruş dizisindeki ters köşeyi Ekin Koç duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanmakta olan Üç Kuruş dizisinde Ekin Koç, canlandırdığı Efe karakteri ile dikkatleri çekiyor. Geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle hayranlarını mest eden oyuncu, yeni dönemde çok farklı bir karakter ile yeniden ekranda yer alıyor.

Üç Kuruş dizisi bu sezonun merakla beklenen ve iyi reytingler alan bir projesi oldu. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nursel Köse, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ekibi yemekte bir araya geldi.

Ekin Koç yaptığı açıklamada bunun gecikmiş bir buluşma olduğunu ifade etti. Oyuncu, “Biz de birbirimizi set dışında görmük olduk. Güzel oldu, keyfimiz yerinde” açıklamasını yaptı.

Üç Kuruş dizisinde hikayenin belirli bir noktaya geldiğini belirten Ekin Koç, bundan sonra çok farklı bir açılım yaşanacağı bilgisini verdi.

Oyuncu, dizide hikayenin gidişatı hakkında şöyle konuştu: “Bundan sonra anladığım kadarıyla, bizim de beklediğimiz biraz hızlanacak. Beklentilerimizin biraz ters köşe olacağı bir yere gideceğini düşünüyorum. Ben de bilmiyorum. İstesem de spoiler veremem. O yüzden rahat konuşuyorum. Seyircilere tetikte olmalarını söylüyorum.”