Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş şiddetin dozunu abarttı! Bazı izleyiciler dayanamayıp televizyonu kapattı!

Üç Kuruş şiddetin dozunu abarttı! Bazı izleyiciler dayanamayıp televizyonu kapattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım’ın Show TV için çektiği Üç Kuruş dizisi dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. Çarpıcı sahneleriyle dikkat çeken dizinin dün akşamki bölümün bir kısmında şiddet olayı o kadar fazlaydı ki bazı izleyiciler dayanamayıp televizyonu kapattı.

Son günlerin olay dizisi Üç Kuruş’un ikinci bölümü dün akşam yayınlandı. Geçen hafta ekrana gelen ilk bölümüyle iyi bir başlangıç yapan dizinin reytinglerini bu hafta artırması bekleniyor. Ancak dün akşamki bölümde yayınlanan bir sahne izleyicilerin çok büyük tepkisini çekti.

Dizinin dün akşamki bölümünde geçmişe, Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Kartal ve kardeşinin çocukluğuna dönülüyor. İki çocuk bir gazinoda dansözün gizlice resmini çektiği için cezalandırılıyor ve ortada dansöz gibi oynamaları isteniyor. Ancak anneleri karşı çıkıyor ve çocuklarını korumaya çalışıyor. Bunun üzerine çocuk annesine sarılmışken silahlı kişi anneyi alnından vurarak öldürüyor. Adam çocuğun avucunun içine bıçakla keserek “ÇP” (Çingene P….’i)
yazıyor.

Tüm bu sahneler aslında alınmak istenen intikamın neden kaynaklandığını anlatmak içindi. Ancak böylesine detaylı anlatmaya gerek var mıydı? Seyirci de işte bu soruyu soruyor. Bu şiddet dolu sahne için izleyicilerden bazıları dayanamayarak televizyonu kapattıklarını ya da kanalı değiştirdiklerini söyledi.

Bir izleyici tepkisini şöyle dile getirdi: “Rezalet tek kelimeyle… Aslinda bundan daha rezil olan bir durum var o da; dün şiddete duyarlı olduğunu söyleyen kişilerin bu sahnelere sessiz kalıp, bahaneler üretmeye çalışması. Ancak, Eminim #Rtuk gereken duyarlılığı gösterecektir..”

Üç Kuruş şiddetin dozunu abarttı! Bazı izleyiciler dayanamayıp televizyonu kapattı! 11

Bir başka izleyici de “Şiddet ve vahşet içeren bir sahneydi hem kadına hem çocuğa yönelik #Rtuk @ibrahimuslu55 gerekeni yaparlar umarım..” diye yazdı.

Üç Kuruş şiddetin dozunu abarttı! Bazı izleyiciler dayanamayıp televizyonu kapattı! 12

İzleyicilerin bu şiddet sahnesine tepkilerinden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Üç Kuruş şiddetin dozunu abarttı! Bazı izleyiciler dayanamayıp televizyonu kapattı! 13 Üç Kuruş şiddetin dozunu abarttı! Bazı izleyiciler dayanamayıp televizyonu kapattı! 14 Üç Kuruş şiddetin dozunu abarttı! Bazı izleyiciler dayanamayıp televizyonu kapattı! 15