Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz ve Üç Kuruş reytinglerine bakınca Ramo’ya yapılan haksızlık daha net görülüyor!

Aziz ve Üç Kuruş reytinglerine bakınca Ramo’ya yapılan haksızlık daha net görülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon çok başarılı ilerleyen Ramo dizisi müthiş bir aksiyon ile izleyicinin gönlünü kazanmıştı. Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç ikilisi de çok başarılı bir uyum yakaladı. Dizinin devam etmesi bekleniyordu. Çünkü reytingleri de gayet iyiydi.

Ancak kimsenin beklemediği, dizi ekibinin de ne olduğunu anlamadığı bir final kararı geldi. Ani gelişen bu durum Show TV’nin talebiydi… Yani dizinin ekibi devam etmeyi beklerken, kanal yönetimi Ramo’nun final yapmasına karar verdi.

Murat Yıldırım, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Ramo dizisinin final yapmasının kendisi için de sürpriz olduğunu söyleyerek, aslında ince bir eleştiride de bulunmuştu. Ramo projesinin devam etmesi durumunda alabileceği reytingler belli.

Ancak bugüne kadar çok iddialı tanıtımlar ile sunulan Üç Kuruş ve Aziz dizilerinin reytinglerine bakınca Ramo dizisinin boşuna harcandığı gibi bir sonuç çıkıyor.

Üç Kuruş, ikinci bölümü ile 8 Kasım akşamı ekrandaydı. Ramo’nun elde edebildiği reytinglerin bir benzeri gerçekleşti. Aynı şey Aziz dizisi için de geçerli…

Aziz ve Üç Kuruş reytinglerine bakınca Ramo'ya yapılan haksızlık daha net görülüyor! 27

Show TV’nin yaz dönemi öncesi tüm dizilerini bitirmesi, ardından Cam Tavanlar, Kahraman Babam ve İçimizden Biri projelerinin kısa süreli olması önemli deneyimler.

Yalancı dizisi de kanal için şimdilik beklentilerin çok altında ilerliyor. Sonuç olarak, Show TV yönetiminin Ramo dizisi için hatalı bir karar aldığını, yeni dizilerin sonuçlarına bakınca anlamak mümkün.

Zaten Aziz veya Üç Kuruş’un elde edebildiği oranları Ramo almaya adaydı, neden bu dizi devam ettirilmedi? İşte akılları kurcalayan soru bu…