Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Aşk’ın tutkulu hikayesi Saklı, ihaneti farklı bir gözle anlatacak!

Yasak Aşk’ın tutkulu hikayesi Saklı, ihaneti farklı bir gözle anlatacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – BluTV’nin yeni dizisi Saklı için geri sayım sürüyor. İddialı tanıtımıyla ve sıra dışı hikayesiyle büyük olay yaratan Saklı, 23 Kasım’da izleyiciyle buluşacak. Dizi, toplumsal bir tabu olan ihaneti farklı bir açıdan anlatacak.

Birkaç yıl önce yayınlandığında tüm dünyada ses getiren The Affair’in Türkiye versiyonu olan Saklı’da Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar başrolde buluşuyor. Dizinin yapımcılığını MAY Productions üstleniyor.

23 Kasım’da izleyicinin karşısına çıkacak olan olan Saklı’nın Türkiye’de de büyük ses getirmesi bekleniyor. Zira dizi toplumsal bir tabu olan ihaneti izleyiciye farklı bir boyutta, tutkulu bir aşk olarak sunacak.

Saklı dizisinin kısa süre önce yayınlanan tanıtımı da olay yarattı. Oldukça iddialı sahnelerin bulunduğu Saklı’nın 23 Kasım’da tüm bölümleri ayna anda yayınlanacak. Yeni dizi muhtemelen bir solukta izlenecek.

Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü, Janset, Emre Karayel gibi çok deneyimli oyuncuların da yer aldığı dizinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay otururken, ikinci yönetmenliği Can Teker, görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayer üstleniyor.

Ana karakterlerin bakış açındaki farklılık, seyirciyi şaşırtan ve hayret verici bir deneyime sürükleyecek. Bu kışkırtıcı drama bir yasak aşkın taraflarının yaşadıklarını anlatmanın yanı sıra, bir cinayetin sırlarını da tek tek açığa çıkartıyor. Dolayısıyla Saklı, polisiye bir hikayeye de sahip.