Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’a acımasız eleştiri: “İçeride’nin aynısı olmuş”

Üç Kuruş’a acımasız eleştiri: “İçeride’nin aynısı olmuş”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin henüz yolda olan ancak daha tanıtımının yapıldığı ilk günden bu yana büyük heyecanla beklenen dizisi Üç Kuruş için tartışmalar giderek artıyor. Yayınlanacağı gün belli olan ve Uraz Kaygılaroğlu’nun yeni tipi izleyiciden tam not alan dizi çok büyük eleştiri yağmuruna da tutuldu.

Geçen sezon sona eren Ay Yapım imzalı Çukur’un son bölümünde ilk duyurusu yapılan Üç Kuruş dizisinin yayın günü belli oldu. Yeni dizi pazartesi akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Ancak dizinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

Üç Kuruş dizisinin çekimlerine başlandı, dizinin ilk tanıtımı paylaşıldı. Çukur’un ardından benzer bir dizi olması sebebiyle büyük bir merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin ilk görüntüleri büyük heyecan yarattı.

Üç Kuruş'a acımasız eleştiri: “İçeride'nin aynısı olmuş” 14

Özellikle başrol oyuncularından Uraz Kaygılaroğlu’nun sarı saçları sosyal medyayı yerinden oynattı. Dizide kumarhane sahibi ve kanunsuz işlerle haşır neşir Kartal karakterini canlandıran Kaygılaroğlu’nun yeni görünümü diziyle ilgili heyecan dozajını artırdı.

Bir çingene mahallesinde geçecek olan Üç Kuruş dizisinin bir diğer başrol oyuncusu da Ekin Koç. Genç oyuncu Üç Kuruş dizisinde komiser Cem’i canlandıracak.

İlk tanıtımı yayınlanan dizi büyük bir heyecan yaratırken çok ciddi eleştirilere de maruz kaldı. Nitekim Ay Yapım’ın arka arkaya çektiği, birbirine benzeyen İçeride ve Çukur dizilerinin izleyicileri Üç Kuruş’un, İçeride’nin aynısı olduğunu iddia etti.

Eleştirisini dile getiren biz izleyici “İçerde ve çukur dizilerini hiç kaçırmadan izledim ama sanırım bu diziyi bol bol kaçıracağım. Dizideki polis karakteri nedir ya ? İçerde’deki emrah karakterini buraya taşımıssınız. Benzer oyuncu, benzer tavırlar, bakışlar, saçlar. Bir dizide benzer oyuncu hiç sevmediğim bir şey.” diye yazdı.

Üç Kuruş'a acımasız eleştiri: “İçeride'nin aynısı olmuş” 15

Bir başka izleyici de eleştirisini “Masraftan kısıp Çukur ile İçerde dizisini birleştirmisler adını da Üç Kuruş yapmışlar… Polis giremez denen Çukur gibi Kartal’ın mekana polis geliyo.. Yine de izlenir.” sözleriyle dile getirdi.

Üç Kuruş'a acımasız eleştiri: “İçeride'nin aynısı olmuş” 16

Bir izleyici de Üç Kuruş’tan beklentisini şöyle dile getirdi: “İçerde&Çukur karışımından daha ötede, özgün bir konusu olur umarım. Bu oyunculukları güzel hikayelerde izlemek istiyorum çünkü”

Üç Kuruş'a acımasız eleştiri: “İçeride'nin aynısı olmuş” 17

İzleyicilerin diğer yorumlarını aşağıda görebilirsiniz…

Üç Kuruş'a acımasız eleştiri: “İçeride'nin aynısı olmuş” 18 Üç Kuruş'a acımasız eleştiri: “İçeride'nin aynısı olmuş” 19 Üç Kuruş'a acımasız eleştiri: “İçeride'nin aynısı olmuş” 20 Üç Kuruş'a acımasız eleştiri: “İçeride'nin aynısı olmuş” 21