Ana sayfa Sosyal Medya İtalyanca dersi alan Can Yaman’ın görüntüleri hayranlarını mest etti.

İtalyanca dersi alan Can Yaman’ın görüntüleri hayranlarını mest etti.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ilk defa 2014 yılında yayınlanan ‘Gönül İşleri’ dizisiyle ekranlarda görünen sonrasında ‘Dolunay’ dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran yakışıklı oyuncu Can Yaman, asıl çıkışını ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle yaptı.

‘Bay Yanlış’ dizisinin final yapmasının ardından İtalya’ya yerleşen ünlü oyuncu kariyerine İtalya’da devam ediyor. İtalyan Lisesi’ni birincilikle bitiren ve Hukuk fakültesinden de dereceyle mezun olan Can Yaman İtalyancayı sular seller gibi konuşuyor.

Bu durum, oyuncunun İtalya’daki yaşantısı ve kariyeri için de büyük bir avantaj. İtalya’da yeni dizisinin çekimlerine başlayan Can Yaman kendisini sürekli geliştirmeye devam ediyor. Oyuncu İtalyancasını daha da iyi seviyeye taşımak için dersler alıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

İnstagram hesabından ders aldığı görüntüleri takipçileriyle de paylaşan Can Yaman’ın sempatik videosu hayranlarını mest etti. İtalyancaya oldukça hakim olduğu gözlenen Can Yaman’ın, ‘Yeni dil ilmekleri… Asla durma!’ yazdığı videosu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Can Yaman’ın İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle baş rolde yer aldığı, çekimleri İtalya’da başlayan yeni dizisi  ‘Violet Like the Sea’, Simona Tanzini’nin Conosci l’estate? adlı romanından uyarlandı. Dizide, gerilim ve komedi unsurları bir arada bulunuyor.