Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’ta Bahar ve Kartal evlendi, sosyal medya yıkıldı!

Üç Kuruş’ta Bahar ve Kartal evlendi, sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı, senaryosunu Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Sinan Öztürk’ün yaptığı Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları izleyiciyi ekranlara bağlamaya devam ediyor.

Başladığı ilk günden bu yana iyi reytingler alan dizinin dün akşam yayınlanan dördüncü bölümüne izdivaç sahnesi damga vurdu.

Dizinin dün akşam yayınlanan 4. bölümünde, Nezih’in (Zafer Algöz) karşısına en büyük kozuyla çıkan Kartal(Uraz Kaygılaroğlu)  bütün dengeleri değiştirdi. Kızı Bahar (Nesrin Cavadzade) ile yıldırım nikahı kıyıp her şeyi basına servis eden Kartal artık Nezih’in karşısında dokunulmaz konuma geçti. Bahar da istediği gibi babasını zor duruma düşürmeyi başardı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Uraz Kaygılaroğlu (@urazka)’in paylaştığı bir gönderi

Dizide Kartal karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu nikah sahnesini  ‘izdivaç’ yazarak instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Videonun altına oyuncunun hayranlarından çok sayıda yorum geldi.

Binlerce kişi tarafından görüntülenen videonun altına oyuncunun takipçileri,  ‘Harika bir sahneydi’, ‘Mükemmeldiniz’, Allah mesut etsin kuşum’, Veriyorsunuz hakkını rolün’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Oyuncu kadrosunda, Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi pek çok önemli ismin yer aldığı Üç Kuruş dizisi pazartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.