Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’in tutmayan ve final kararı alınan bir dizisi var!

TRT1’in tutmayan ve final kararı alınan bir dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında geçen sezondan bu yana üst üste çok önemli yapımlar yayınlandı. Bu diziler arasında birçoğunun izleyiciler tarafından sahiplenildiğini gördük.

Alparslan, Masumlar Apartmanı, Barbaroslar, Kıbrıs Zafere Doğru, Gönül Dağı, Teşkilat gibi diziler dikkat çeken yapımlar oldu… Bu dizilerin hepsi de iyi reytingler alıyor ve ekranda başarı hikayesi olarak öne çıkıyor.

TRT1’in umut bağladığı dizilerden birisi de absürt komedi hikayesi olarak öne çıkan Dünya Hali dizisiydi. Pelin Abay ile Caner Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yaz döneminden bu yana yayınlandığını ama iyi reytingler alamadığını belirtelim.

TRT1'in tutmayan ve final kararı alınan bir dizisi var! 7

Buna rağmen TRT1 ısrarla yapıma destek oldu ve bugünlere gelmesine fırsat verdi. Dünya Hali dizisinin hayranlarını üzen bir karar alındı. TRT1’in bu sezon tutmayan tek dizisi olarak öne çıkan Dünya Hali ne yazık ki final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

24 Kasım Çarşamba akşamı 17. bölümü yayınlanacak olan dizinin 20. bölüm itibariyle ekrana veda edeceği ortaya çıktı. Bu durumda 15 Aralık tarihinde Dünya Hali dizisinin normal şartlarda veda etmesi bekleniyor.

Dizinin başrol oyuncularının iyi uyumu ve yüksek enerjisi izleyicilerin de beğenisini kazandı. Hikaye sevilse bile absürt komedi yapımlarının kış sezonunda ekranda tutunması çok zor oluyor.