Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Efe komiseri Ekin Koç’un başarısının sırrı ortaya çıktı!

Üç Kuruş’un Efe komiseri Ekin Koç’un başarısının sırrı ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Ekin Koç,  Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde canlandırdığı ‘Sultan Sencer’ karakterinin ardından ekranlara Üç Kuruş dizisiyle hızlı bir dönüş yaptı.

Canlandırdığı her karakterdeki performansıyla izleyiciden tam not alan oyuncu Show TV’nin iddialı dizisi Üç Kuruş’ta bu defa da komiser ‘Efe’ karakteriyle izleyicinin gönlünde taht kurdu.

Dizide Uraz Kaygılaroğlu ile baş rolü paylaşan yakışıklı oyuncu Vogue Dergisi’nin Aralık- Ocak sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye çok özel açıklamalarda bulunan oyuncu başarısının sırrını ‘Can kulağıyla dinlemek’ olarak açıkladı.

Üç Kuruş'un Efe komiseri Ekin Koç'un başarısının sırrı ortaya çıktı! 8

Ekin Koç’un kişisel hayatında ve mesleğinde uyguladığı önemli bir teknik var: Can kulağıyla dinlemek. Ekin Koç oyunculuğu, bir dinleme ve esneklik meselesi olarak tanımlıyor. Ekin Koç dergiye verdiği pozları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Üç Kuruş'un Efe komiseri Ekin Koç'un başarısının sırrı ortaya çıktı! 9

Ünlü oyuncu, Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı ‘Efe’ karakterini şu sözlerle anlatıyor; “Benim canlandırdığım Efe komiser, hayata ve insanlara dair yarattığı kalıplar üzerinden çoğumuzun yaptığı gibi sonuca varmayı benimsemiş, idealist, derdi olan bir karakter. Hikâye boyunca girdiği serüvenle insanlara, hayata ve kendi geçmişine karşı bakışının nasıl bir değişim geçireceğini seyredeceğiz.”