Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’dan Kanunsuz Topraklar’a büyük transfer!

Sen Çal Kapımı’dan Kanunsuz Topraklar’a büyük transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birkaç ay önce final yapan Sen Çal Kapımı dizisi hala hafızalarda. Türkiye’de sona eren ancak yurt dışında 85 ülkede gösterilen dizinin sona ermesiyle oyuncuları da farklı projelere dağıldı. Dizinin oyuncularından biri, Kanunsuz Topraklar dizisine transfer oldu.

Fox TV’nin çok sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar oyuncu kadrosuna iki yeni isim ekledi. Bu isimlerden biri Sinan Albayrak. Deneyimli oyuncu en son Sen Çal Kapımı dizisinde Kemal Özcan karakterini canlandırmıştı.

Dizi dünyasına 1993 yılında Geçmişin İzleri ile adım atan Albayrak bugüne kadar Ferhunde Hanımlar, Kara Melek, Yılan Hikayesi, Şaşıfelek Çıkmazı, Kurtlar Vadisi, Beyaz Gelincik gibi birçok unutulmaz dizide rol aldı.

Sen Çal Kapımı’dan Kanunsuz Topraklar’a büyük transfer! 7

Fox TV’de yayınlandığı dönem büyük ilgi gören O Hayat Benim dizisinde canlandırdığı Mehmet Emir karakteriyle hayran kitlesini katlayan oyuncu, en son rol aldığı Sen Çal Kapımı sona erdikten sonra yeni projesini seçti ve Kanunsuz Topraklar ile anlaştı.

Albayrak Kanunsuz Topraklar isimli dizide Göksel Yılmaz isimli bir karakteri canlandıracak. Hikayede dengeleri değiştirecek bir karakter olan Göksel Yılmaz ile birlikte dizide tansiyon da artacak.

Bu arada Kanunsuz Topraklar dizisine katılan bir başka isim ise Başak Parlak oldu. Başak Parlak, Bahar Aras karakteriyle katılacak. Sırlarla dolu, gizemli bir kadın olan Bahar Aras’ın tek bir hedefi vardır, o da Paşazade Madencilik’i elde etmektir.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği Kanunsuz Topraklar’ın yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de FOX TV’de.