Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul ve Tamer Karadağlı arasındaki olay tatlıya bağlandı!

Çağlar Ertuğrul ve Tamer Karadağlı arasındaki olay tatlıya bağlandı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Teşkilat dizisinin yetenekli oyuncusu Çağlar Ertuğrul, esprili kişiliğiyle de biliniyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı komik paylaşımlarla sık sık gündeme gelen yakışıklı oyuncu en son Altın Kelebek ödül töreninde yaptığı espriyle Tamer Karadağlı hayranlarının büyük tepkisini çekmişti.

Çağlar Ertuğrul, Altın Kelebek ödülünü alırken 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali Ödül Töreni’nde Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı arasında yaşanan ve ardından tüm ülkede gerginlik yaratan olaya gönderme yapmıştı.

Çağlar Ertuğrul ve Tamer Karadağlı arasındaki olay tatlıya bağlandı! 8

Çağlar Ertuğrul ödülünü aldığı ve konuşma yaptığı sırada arkasını dönerek “Birisi mimik yapıyor sandım arkamda” diye konuşmuştu. Çağlar Ertuğrul, bu hareketiyle herkesi şaşırtırken Tamer Karadağlı’nın hayranlarının büyük tepkisini çekmişti. Tamer Karadağlı hayranları bu espriyi gereksiz bulurken bazıları Çağlar Ertuğrul’un yaptığını vatan hainliğine kadar vardırmıştı.

Çağlar Ertuğrul bu olay üzerine Twitter hesabından açıklama yaptı. Eleştirilere çok sinirlendiğ ibelli olan Ertuğrul paylaşımında “Benim trollüklerimi bilen bilir, Tamer Abi’yi de çok severim ve sayarım. Onun işleriyle büyüdük ama iki espiri yapamayacaksak yaşamayalım! Komik bulmazsınız o ayrı ama bir laf için kimilerinin çirkin ithamları çok alakasız.”

Çağlar Ertuğrul ve Tamer Karadağlı arasındaki olay tatlıya bağlandı! 9

Bunun üzerine Tamer Karadağlı da gazetecilere yaptığı açıklamada olayın çok fazla büyütüldüğünü söyledi ve şöyle dedi: “Espri yapmış çocukcağız. Ben çok büyütmüyorum. Bir alınganlık söz konusu değil. Bizler onların meslek büyükleriyiz. Onlardan daha tecrübeli ağabeyleriyiz. En ufak bir davranışlarında onlara tepki gösteremeyiz. Genç kardeşlerimize karşı daha fazla toleranslı olmamız gerekiyor. Bir sorun görmüyorum.”

Böylece Tamer Karadağlı hayranları Çağlar Ertuğrul’u fena harcasa da Karadağlı, Ertuğrul’un esprisini anlayışla karşılayan açıklamasıyla olayı tatlıya bağlamış oldu.