Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora bakın nasıl stres atıyor!

Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora bakın nasıl stres atıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Show TV’de geçtiğimiz haftalarda başlayan Üç Kuruş dizisi izleyicinin kısa sürede beğenisini kazandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un baş rolünde yer aldığı dizide öyle bir isim var ki daha ilk bölümden izleyicinin dikkatini çekti.

Güzel oyuncu Aslıhan Malbora, Üç Kuruş’ta Çıngıraklı Mahallesi’nin patronu, Uraz Kaygılaroğlu tarafından canlandırılan ‘Kartal’ karaterinin kız kardeşi ‘Leyla’yı canlandırıyor.

Kariyerine 2017 yılında Seven Ne Yapmaz isimli dizi ile başlayan güzel oyuncu ardından Kalbimin Sultanı dizisinde oynadı. 2019 yılında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde sergilediği oyunculuk performansıyla da dikkat çeken Aslıhan Malbora  Üç Kuruş’un en dikkat çeken oyuncularından biri oldu.

Roman kızı rolüyle izleyenleri kendisine hayran bırakan Aslıhan Malbora zaman zaman instagram paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora bakın nasıl stres atıyor! 9

Oyuncu, instagram hesabından tenis kortunda, elinde raketle fotoğrafını paylaştı, takipçileri fotoğrafları beğeni yağmuruna tuttu.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora bakın nasıl stres atıyor! 10

Aslıhan Malbora’nın son paylaşımı hayranlarına, ‘Güzel oyuncu setten arta kalan zamanlarında tenis oynayarak stres atıyor’ dedirtti.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora bakın nasıl stres atıyor! 11

Oyuncu Üç Kuruş dizisinde canlandırdığı ‘Leyla’ karakteri için roman dansı ve barmenlik eğitimi aldığını açıklamıştı. Malbora karakterini ise şu sözlerle anlatmıştı; “Leyla çok akıllı, okumuş ve manipülatif bir karakter. Aslında kendine mahalle dışında bir hayat kurmaya çalışmış fakat maruz kaldığı ırkçılıktan dolayı kendini yine mahallede bulmuş.”