Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora yeni yıla sevgilisiyle beraber Hollanda’da girdi!..

Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora yeni yıla sevgilisiyle beraber Hollanda’da girdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde ‘Leyla’ karakterine hayat veren güzel oyuncu Aslıhan Malbora dizi setlerine verilen arayı fırsat bilip yılbaşı için ailesinin ve erkek arkadaşının yanına Hollanda’ya gitti.

Güzel oyuncu, üniversite yıllarından itibaren Metin Temel ile aşk yaşıyor. Malbora instagram hesabından sevgilisiyle birlikte pozlarını paylaştı.

Oyuncu geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye verdiği röportajda,  Bu Yılbaşı için planım belirsiz. Malum, set var. Onlar planını netleştirmeden biz netleştiremiyoruz haliyle.

Ailem ve erkek arkadaşım yurt dışında olacak. Birkaç gün boşluğum olursa onlara sürpriz yapmayı umuyorum” şeklinde konuşmuştu.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora yeni yıla sevgilisiyle beraber Hollanda'da girdi!.. 8

2021’in nasıl geçtiğini anlayamadığını belirten Aslıhan Malbora, “Nasıl geçtiğini anlayamadım. Hem çok dolu hem de bir o kadar yetersiz kalan bir yıldı benim için. Bir yandan pandeminin getirdiği yeni dünya düzeninin artık bizimle vedalaşmasını umdum; doyasıya nefes aldığımız, öpüşüp koklaştığımız eski günleri dört gözle bekledim.

Diğer taraftan ‘iyi ki’ dediğim, içinde bulunduğum için şanslı hissettiğim işler yaptım. Duygusal açıdan bende derin izler bırakan bir yıl oldu diyebilirim.  şeklinde konuşmuştu.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora yeni yıla sevgilisiyle beraber Hollanda'da girdi!.. 9

Güzel oyuncu; ‘Aşk sana ne ifade ediyor?’ sorusuna ise şu şekilde cevap vermişti; “Aşk konusunda şanslı olanlardanım. Çok küçük yaşta yolum kesişti aşkla. Aşk benim için bütün gün koşturup bin bir türlü ruh halinden geçtikten sonra, eve geldiğimde her şeyin kapı dışında kaldığı, bana ait huzurlu ve mutlu bir dünya demek.

Aşk beni daha cesur, daha güçlü, anı yaşamasını bilen biri yaptı. Ama bu güzellikler aşkla değil, yaşadığım kişiyle geldi. Beni çok güzelleştirdi.”