Ana sayfa Dizi Fragmanları TV8’in yeni dizi sürprizi Canım Annem’in ilk fragmanı yayınlandı!

TV8’in yeni dizi sürprizi Canım Annem’in ilk fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TV8 ekranında yeni bir dizi başlıyor… Canım Ailem isimli yeni dizinin ilk fragmanı O Ses Türkiye Yılbaşı özel bölümü sırasında paylaşıldı… Acun Ilıcalı’nın çok güvendiği bu yeni dizi günlük bir yapım olarak hafta içi ekranda olacak.

Yoğun bir çalışma programı sergilenen dizisinin setinde ekip kısa sürede birbirine alıştı. Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği, bir aşk ve aile dramının yaşandığı yepyeni günlük dizi “Canım Annem” in ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin ilk fragmanı sosyal medyada da ilginin artmasına neden oldu.

Dizinin kadrosunda hem genç hem de tecrübeli isimler bir araya geldi. Özlem Savaş’ın da yer aldığı Canım Annem dizisinin ekibinde yer alan isimler şöyle:

“Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Faruk Pakiş, Özlem Savaş, Kayra Zabçı, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker’in paylaştığı; yönetmenliğini ise Yasemin Erkul Türkmenli ve Ece Tahtalıoğlu Pertez”

Canım Annem dizisinde ikiz kardeşlerin annelerini kaybetmeleri ile başlayan hikayesi anlatılıyor. “Canım Annem” yakında hafta içi her gün TV8’de yayınlanacak. Yayın günü henüz belli değil.