Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ın Ajan Serdar’ı Çağlar Ertuğrul, geleceğin James Bond’u olur mu?

Teşkilat’ın Ajan Serdar’ı Çağlar Ertuğrul, geleceğin James Bond’u olur mu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in, geçen sezon başladığı ve yayınlandığı ilk günden bu yana reyting zirvesinden inmeyen dizisi Teşkilat, Türk dizi dünyasına yeni bir soluk getirdi. Başarılı aksiyon sahneleriyle dikkat çeken dizinin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul da romantik komedilerden yaptığı sıçramayla kariyerinin en büyük adımını attı. Dizideki performansı çok beğenilen Ertuğrul, izleyiciler tarafından geleceğin James Bond’u olarak görülüyor.

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın yer aldığı Teşkilat dün akşam 22. bölümüyle ekrana geldi. Reytinglerin tüm izleyiciler kategorisinde yine birinciliği elden bırakmayan dizide ekip, kaçırılan Yağmur’u bulmak için seferber oldu. İzleyiciler yine aksiyon dolu sahnelerle heyecanlı anlar yaşadı.

Teşkilat, geçen sezondan bu yana TRT 1’in en başarılı yapımlarından biri. Yüksek bütçelerle çekilen ve Hollywood yapımı casusluk dizilerini aratmayan sahneleriyle Türk dizi dünyasına yeni bir soluk getiren Teşkilat, aynı zamanda başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un kariyerinde de çok önemli bir adım oldu.

Teşkilat'ın Ajan Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, geleceğin James Bond'u olur mu? 10

Daha önce çoğunlukla romantik komedi yapımlarda rol alan Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisindeki başrolüyle kariyerini farklı bir noktaya taşımayı başardı. Ertuğrul, Teşkilat’ta canlandırdığı ajan Serdar karakteriyle oyunculukta ve aksiyon sahnelerindeki başarısını da ortaya koydu.

İzleyiciler Çağlar Ertuğrul’u yeni karakterinde o kadar çok sevdi ki gelecekte James Bonds serisinin yeni ajanı olarak görmek istediklerini belirtti. Hayranları Çağlar Ertuğrul’un ileride Hollywood yapımlarında rol alabilecek yetenekte bir oyuncu olduğuna da dikkat çekti.

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat’taki performansıyla ilgili yapılan izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Teşkilat'ın Ajan Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, geleceğin James Bond'u olur mu? 11 Teşkilat'ın Ajan Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, geleceğin James Bond'u olur mu? 12

Teşkilat'ın Ajan Serdar'ı Çağlar Ertuğrul, geleceğin James Bond'u olur mu? 13