Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan da isyan etti; ‘Ciğerimiz yanıyor!’

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan da isyan etti; ‘Ciğerimiz yanıyor!’

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’yi saran orman yangınları ünlü oyuncu Fikret Kuşkan’ı da isyan ettirdi. Meydana gelen yangınlardan dolayı bir hayli moralsiz olduğunu ifade eden oyuncu Bebek’te görüntülendi. Kuşkan, basın mensuplarının soruları karşısında ‘Çok tatsızım, kusura bakmayın. Konuşacak halde değilim. Ciğerimiz yanıyor, çocuklarımıza bırakacağımız miras yanıyor’ şeklinde konuştu.

Türkiye’yi adeta cehenneme çeviren yangın pek çok ünlü ismi de harekete geçirdi. Oyuncu Burcu Özberk, orman yangını nedeniyle evini kaybeden bir aileye yardımda bulunacağını açıkladı.

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan da isyan etti; ‘Ciğerimiz yanıyor!’ 9

Oyuncu, ‘Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla orman yangınlarında evini kaybeden bir aileye beyaz eşya desteğinde bulunacağım. Oynadığım dizinin bir bölüm ücretiyle destek de olacağım.’ açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan da isyan etti; ‘Ciğerimiz yanıyor!’ 10

Eşi Zeynep Kırşan ve iki oğluyla Bodrum’da yaşayan sunucu ve oyuncu Alp Kırşan’da  günlerdir süren yangınların sönmesi için Muğla halkıyla birlikte çaba sarf ediyor.  Köy köy dolaşarak, sosyal medyada yangın yerinden paylaşım yapan sunucu, en son teknesine doldurduğu su, buz ve mazotu yangın bölgesine götürdü.

Ünlü oyuncu Fikret Kuşkan da isyan etti; ‘Ciğerimiz yanıyor!’ 11

Öte yandan komedyen Tolga Çevik’de sosyal medyadan açıklama yaparak tüm gösterilerini iptal ettiğini söyledi. Çevik açıklamasında; ‘Sevgili dostlar, acı dolu günler yaşıyoruz. Bu felaketi atlatıp, yaralarımızı sarıp huzura ulaşınca tekrar birlikte güleceğiz. O vakte kadar Tolgshow ekibi olarak 8,9,10,12,14,15 Ağustos tarihlerindeki gösterilerimizi iptal ettik. Bugünleri de birlikte atlatacağız’ ifadelerini kullandı.